Bundesliiga su 09.10. klo 20:30

Stuttgart - Union Berlin

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stuttgart metsästää edelleen ensimmäistä voittoa – jatkuuko Unionin hurja tehoilu?

Bundesliigassa kierros päätetään Stuttgartin isännöidessä Union Berliniä. Pelkästään sarjataulukkoa katsomalla voisi kuvitella, että Union on tässä matsissa jopa selvä suosikki, mutta todellisuudessa tilanne on hieman toinen. Toki vieraat on kaksikosta vahvempi, jopa melko selvästi, mutta ottelun todella vähämaalinen luonne ja Stuttgartin kotietu tasoittaa tilannetta.

Stuttgartin saldona kahdeksan ottelun jälkeen on vain viisi pistettä – ainoastaan Bochum jää alapuolelle. Erona muihin häntäpään joukkueisiin, kuten esimerkiksi juuri Bochumiin ja Schalkeen on se, että Stuttgart on harvemmin omassa päädyssä täysin romahtanut. Heikko hyökkäyspään anti on kuitenkin johtanut siihen, että voittotili on vielä avaamatta ja jokainen piste on tullut tasapelien avulla. Kirkkaimpana onnistumisena ryöstetty piste Bayern Münchenilta.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Union on alkukauden suurin onnistuja ja lisäksi myös yksi mielenkiintoisimmista joukkueista. Vielä kirjoitushetkellä Union majailee sarjan kärkipaikalla tasapisteissä SC Freiburgin kanssa. Vieraiden ehdoton ykkösase on sen erittäin vahva puolustuspelaaminen. Päästettyjä maaleja on vasta kuusi ja kyseessä on ehdottomasti yksi sarjan vahvimmista jengeistä puolustussuuntaan. Korkean pistesaldon taustalta löytyy myös odotuksiin ja maaliodottamiin nähden selvästi ylisuorittanut hyökkäys. Toki kaksikko Sheraldo Becker ja Jordan Siebatcheu on onnistunut loistavasti, mutta samanlainen tahti viimeistelyn osalta tuskin kauaa jatkuu.

MxD Zone

@mxd_zone
🆕📈Sheraldo #Becker Shot Map in 22-23 #Bundesliga 🇩🇪 with #UnionBerlin ⚪️🔴

⚽️ 1.46 xG
🎯 6 Goals
🥅 17 Shots

He lead #UnionBerlin top of the table with his goals 🔥🔥🔥

#UEL #MalmoUnionBerlin

Otteluun lähdetään kahdella pelivalinnalla – alle 2,5 maalia sekä Unionin voitto +0 tasoituksella, eli tasapelillä panos palautuu. Isompi panos isketään vähämaalisuudelle, mutta Union on kokonaiskuvassa kuitenkin sen verran edellä, että myös pieni veto vieraille on näillä kertoimilla poimittava pois kuleksimasta.