AFCON 2022 ke 08.06. klo 22:00

Sudan - DR Congo

Markkinoilla on väärä suosikki!

Keskiviikon Afrikan mestaruusturnauksen karsintapeleistä Sudanin ja Kongon demokraattisen kansantasavallan välinen ottelu ei ole mediaseksikkäin, mutta vedonlyönnillisesti se vaikuttaa ottelulta, jota kannattaa pöyhiä hieman tarkemmin. Molemmat joukkueet aloittivat karsintauransa vaatimattomasti tappiolla, ja nyt ovat hyvät neuvot kalliit, etteivät karsinnat mene täysin tärviölle jo kahden kierroksen jälkeen.

Sudanilla on historiaa Afrikan turnauksesta – joukkue voitti kokoturnauksen vuonna 1970. Tämänhetkinen taso on kuitenkin melko vaatimaton. Joukkueen ranking maailmassa on pitkälti sadan huonommalla puolella. Avauskierroksella Sudan romahti Mauritaniaa vastaan lukemin 3-0. Kotiedun siivittämänä joukkue on luonnollisesti hieman vahvempi, mutta tammikuisessa AFCONissa Sudan näytti kovin heikolta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

DR Congo kärsi avaustappion Gabonille, vaikka hallitsi pelitapahtumia selvästi ja vei laukauksetkin räikein luvuin. Gabon hyödynsi kongolaisten yhden puolustusvirheen, ja jalkapallon varianssi hoiti loput. Paineet tähän asti ovat luonnollisesti kovat, ja pisteitä olisi tultava mieluiten kolme. Vierailla ei ole kokoonpanon kanssa ongelmia, eivätkä isännätkään tässä suhteessa kärsi oleellisesti.

 

Perusluokka ja avausmatsin tilastot kääntävät viisaria kongolaisille, jotka jostain syystä ovat markkinoilla altavastaajan asemassa. Tähän kerroinasetelmaan tartutaan riuskasti, ja TurboVegas on jälleen markkinoiden kärjessä yli kolmen kertoimellaan. Otetaan aggressiivisesti suoraa voittoa – tasurivarmistusta voi jokainen pelaaja harkita omakohtaisesti.

10 euroa pelirahaa