League One pe 06.05. klo 21:45

Sunderland - Sheffield Wednesday

Sunderlandin nousu jälleen työn takana!

Sunderland on nyt muutaman vuoden taapertanut Englannin kolmannella sarjatasolla, mitä on pidettävä seuran kokoon nähden alennustilana. Seuran alamäkeä kuvattiin taitavasti loistavassa Sunderland ’Til I Die ­-dokumenttisarjassa, jota voi lämpimästi suositella kaikille (britti)futiksen ystäville. Vastassa nousukarsinnan ensimmäisessä vaiheessa on toinen nukkuva jättiläinen Sheffield Wednesday. Näissä kahdessa karsintaottelussa tulee olemaan massiivinen määrä väkeä – täydet tuvat tarkoittaisivat yhteensä n. 90 000 katsojaa.

Sunderland haluaa epätoivoisesti nousta toiselle sarjatasolle, ja voi hyvinkin olla että suuret paineet ovat juuri olleet estämässä tätä. Joukkue vaihtoi kesken kauden valmentajaa, ja Alex Neilin alaisuudessa asiat ovat luistaneet aika hyvin. Viimeksi joukkue on kärsinyt tappion helmikuussa. Kotona Black Cats on ollut vahva – itse asiassa vastakkain ovat juuri kaksi runkosarjan kovinta kotijoukkuetta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Myös Sheffield Wednesday on ollut loppukauden vahvassa iskussa, ja joukkue sinetöi play off -paikkansa juuri hyvän kevään pelaamalla. Runkosarjassa molemmat joukkueet voittivat keskinäiset ottelut kotonaan suurinumeroisesti – tosin on huomioitava, että sheffieldiläiset tulivat vierasotteluun pitkän koronatauon jälkeen. Molemmilla joukkueilla on muutamia epävarmoja tapauksia pelikunnon suhteen.

Kotietu tuntuu olevan molemmille joukkueille tärkeä, joten se edellä mennään betseissä. Sunderlandin kertoimet kattavat riskin, vaikka tämän joukkueen nousuyritykset ovatkin olleet monena vuonna tuskallista seurattavaa. Jokohan nyt helpottaisi?

10 euroa pelirahaa