Championship ma 12.12. klo 22:00

Sunderland - West Bromwich

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

West Bromwich painii putoamispeikon kanssa! Tuleeko maanantaina Stadium of Lightilla lisää lunta tupaan?

Sunderland isännöi maanantaina Championship-koitoksessa jo putoamiskamppailuun valahtanutta West Bromwich Albionia. Sunderland palasi jo 3.12. kilpailullisten pelien pariin, kun se voitti Stadium of Lightilla Millwallin 3-0.

Elokuussa loukkaantunut Ross Stewart on palaamassa Sunderlandin kokoonpanoon maanantaina, mutta Dan Ballard lienee vielä sivussa. Edouard Michut on loukkaantuneena ja Jewison Bennette ja Bailey Wright voivat hyvin palata kokoonpanoon MM-kisaedustustensa jälkeen. Baggies-ryhmästä vain Erik Pieters ja Kean Bryan ovat lasaretissa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Sunderland AFC

@SunderlandAFC
⏮ vs Millwall

Goal No. 5️⃣ for @_ellissimms

#SAFC


West Bromwichin putoamispeikko on sikäli älytön tosiasia, että joukkue on itse asiassa maaliodottamatilastojen perusteella Mestaruussarjan parhaimmistoa. Tässä piileekin syy sille, miksi Sunderland on ”dogi” kertoimissa. West Bromwich on ollut xG:n valossa parempi niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin.

Piste-eroa joukkueiden välillä on otteluun lähdettäessä seitsemän pongoa. WBA onnistui realisoimaan maaliodottamaansa tuloksiksi ennen MM-taukoa voittamalla kolme peräkkäistä. Sunderlandilla on nyt kuitenkin parempi ottelurytmi, kun Tony Mowbrayn suojatit pelasivat jo kilpailullisen ottelun. Kun kotietu huomioidaan yhtälössä, on Sunderlandin puolella pientä valueta!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle 1X2 Sunderland kertoimella 3,00.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 3,00 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.