Allsvenskan ma 18.07. klo 20:00

Sundsvall - Häcken

Ylivoimainen Häcken päättää karusti Sundsvallin pyristelyt – tuore huippuvahvistus ei tosin vielä pelaa

Sundsvall on ponnistanut sarjan häntäpäässä parin matsin pisteputkeen ja se nappasi edellisessä kotiottelussaan mehukkaan voiton Malmön miljoonamiehistön kustannuksella. Vastustaja ei ainakaan helpotu, kun sensaatiomaisten suoritusten saattelemana takaisin piikkipaikalle hamuava Häcken vierailee NP3 Arenalla. Tämä on isännille melkoinen testi, sillä vierailija ei ole hävinnyt kauden kolmannen kierroksen jälkeen ensimmäistäkään ottelua.

Kymmenen matsin tappiottomassa putkessa seilaava Häcken on jälleen laittanut suurimmille seuroille komeasti luun kurkkuun. Djurgården on viikonlopun voittonsa ansiosta väliaikaisesti Allsvenskanin kärjessä 30 pisteellä, mutta se on pelannut kaksi ottelua enemmän kuin 28 paunaa kasannut Häcken. Jaetulla toisella sijalla oleva AIK on niin ikään pelannut pari matsia vieraita enemmän.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Sundsvall yllätti Malmön edellisessä kotikamppailussaan ja sai 1–1-tasapelillä pisteen Värnamon IFK:n vieraana viimeisimmässä kamppailussaan. Alkukaudella neljä maalia iskenyt Saku Ylätupa on saanut kovan kirittäjän maalintekijäosastolla, kun haitilaishyökkääjä Ronaldo Damus on viimeistellyt kaikissa kolmessa matsissa kesän maaottelutauon jälkeen.

HJK-kasvatilla on menossa viiden matsin kuiva kausi, eikä tämä ole kesätauon jälkeen mahtunut edes avauskokoonpanoon. Vårnamossa peliaikaa kertyi suomalaiselle seitsemän minuuttia ja Malmö-matsi kului kokonaisuudessaan vaihtopenkillä. Toisaalta kertoo paljon joukkueen tasosta, että Ylätupa keikkuu edelleen pörssikärkenä.

Häcken on todella kovassa iskussa ja sen laatu sekä rutiini ovat häntäpään isäntää reilusti kovemmalla tasolla. Sundsvall väläytteli heikosti esiintynyttä Malmö-miehistöä vastaan, mutta maanantain matsissa on vaikeaa uskoa yllätyksiin. Vierailla on jalkeilla paras avauskokoonpano, kun edellisessä ottelussa – 1–2-voitossa Mjällbyn vieraana – sivussa olleen Gustav Berggrenin pitäisi jälleen olla vahvuudessa. Utrechtissa Eredivisien päättyneellä kaudella pelannut Simon Gustafson on todella maukas hankinta vierailta, mutta ei pelaa vielä maananataina.

Aasialaisella tasoituksella Häcken (-1,5) saadaan mukavasti nostettua kerrointa. Sundsvall on imuroinut tällä kaudella huimat 31 maalia, joista peräti 16 on lirahtanut kotikentällä vain seitsemässä matsissa. Molemmat lukemat ovat suurimpia koko sarjassa. Vierailija on kaikilla tilastoilla aivan toista ääripäätä ja se pelaa tällä hetkellä sarjan parasta futista paitsi tulosten myös peliesitysten valossa. Ota vieraiden voitto vähintään kahdella maalilla tästä kupongille Sportazalla!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa