Allsvenskan pe 01.07. klo 20:00

Sundsvall - Malmö

Niklas Moisander dominoi Malmö-puolustuksessa! Jääkö Sundsvall kotonaan nollille?

Malmö palasi tauolta viime maanantaina, kun se kohtasi Skånen derbyssä Helsingborgin. Ottelu oli suurseuralle yllättävän hankala, mutta lopulta ryhmä sai höylättyä täyden pistepotin itselleen. Sundsvall oli ensimmäistä kertaa kehissä kesätauon jälkeen edellisviikon sunnuntaina, mutta mikään ei näyttänyt tauolla muuttuneen. Djurgården latasi kunnon löylyt NP3 Arenalla.

Maalinteon kanssa on tökkinyt Malmön joukkueella koko kauden. Kun otteluita on takana jo 12, sarjan voittajasuosikki on pystynyt iskemään ainoastaan noin yhden maalin per ottelu -keskiarvolla. Loukkaantumiset ovat tietenkin olleet riesana ja etenkin ennen kesätauokoa tilanne oli todella paha. Tällä hetkellä Anders Christiansen, Oscar Lewicki sekä Adi Nalic ovat sivussa ja tilannetta helpotti paljon pitkä ottelutauoko, jonka aikana useampi tärkeä palanen pääsi takaisin harjoituksiin.

Kotijoukkue on tehnyt lähes samalla tahdilla maaleja vieraisiin verrattuna, mutta omassa päässä on isoja ongelmia. Edes kesän tauko ei näyttänyt tuoneen apua puolustuksen ongelmiin. Heti paluukamppailussa Djurgården latasi taululle 2–5-vierasvoiton. Kahdeksassa edellisessä ottelussaan isäntä on saanut ainoastaan yhden voiton ja kolme pistettä – peräti seitsemän kertaa on tullut tukkaan.

Malmö FF

@Malmo_FF
🔵⚪ Matchdag i Sundsvall!

Mot tredje raka segern i Allsvenskan!

Vaikka Malmö ei ole maaleilla mässäillyt on se sarjassa viidentenä ja ainoastaan kolmen pinnan päässä kärjestä. Tämä on joukkueen loisteliaan puolustamisen ansiota – kolmessa viimeisimmässä kilpailullisessa ottelussaan Malmö on päästänyt ainoastaan yhden maalin. Niklas Moisanderin ja Lasse Nielsenin kokemuksella johtama puolustuslinja muodostunee myös toiseksi viimeisenä sarjassa olevan isännän murheenkryyniksi.

Pelivalinnaksi perjantai-illan taisteluun maistuu vieraiden voitto nollapelillä. Vedon saat valittua bet builder -valikosta. Ota kohteiksi 1×2 – Malmö sekä Sundsvall yhteensä alle 0,5. Avaa pelitili Sportazalle tästä ja iske betsi sisään! Tällä vedonvälittäjällä on erinomaisen Allsvenskan-kohdevalikoiman lisäksi kilpailukykyiset kertoimet ja mainioita tarjouksia.