Allsvenskan su 26.06. klo 18:30

Sundsvall - Djurgården

Antaako Allsvenskanin kovin suomalaistykki tähtiseuralle kyytiä sunnuntaina?

Sarjassa kolmanneksi viimeisenä oleva Sundsvall saa paluukierroksella kovan vierailijan, kun kärkikahinoissa tiukasti mukana oleva Djurgården matkaa rannikkoa pitkin pohjoiseen. Isäntä on niin materiaaliltaan kuin tulostasonsa puolesta selvä altavastaaja, mutta pitkä pelitauko yhdistettynä kotietuun voi tehdä ihmeitä. Onko isäntä löytänyt uutta energiaa huililla? Entä minkälaisella ilmeellä tukholmalainen tähtisikermä asennoituu tähän kamppailuun? Henkseleitä ei ole varaa paukutella!

Sundsvallin alkukausi korkeimmalla sarjatasolla ei ole mennyt täysin putkeen, kun joukkue on kerännyt vasta kuusi pistettä ja majailee kolmanneksi viimeisenä sarjataulukossa. Kymmenessä ottelussaan joukkue on paukutellut yhdeksän maalia ja peräti neljä näistä on iskenyt suomalaislaituri Saku Ylätupa, joka on isäntien hyökkäyksessä selkeä valopilkku. Isäntä toivoo, että puolustuspelaamiseen on löytynyt selkeyttä tauon aikana. Melkoisen purjeessa on joukkue pahimmillaan tällä kaudella omassa päässä ollut.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Tässä vaiheessa on kuitenkin nähtävä, että tauko sataa kotijoukkueen laariin. Djurgården oli löytämässä kauden parhaan vireensä juuri ennen taukoa, mutta pitkä pelaamattomuus ei voi yhdestä harjoituskamppailusta huolimatta olla näkymättä. Vieraiden asennoituminen on niin ikään tärkeä kysymys. Vastassa on sarjan häntäpään joukkue, eikä tukholmalaissikermä ole erityisemmin kaistapäisenä ennakkosuosikkina tälläkään kaudella vakuuttanut.

Vievätkö Ylätupa ja parantunut puolustuspelaaminen isännän jopa yllätysvoittoon? Mopolla moottoritielle ei kannata lähteä betseissä. Olisi absurdia, jos vierailija ei onnistuisi maalinteossa lainkaan, mutta kotijoukkue saa varmasti omat paikkansa. Vahva suomalaisviimeistelijä oli vahvalla jalalla liikenteessä alkukaudesta ja pitkä tauko on varmasti tehnyt kapeammalle kotijoukkueen rungolle myös hyvää. Otetaan valinnaksi, että molemmat ryhmät onnistuvat maalinteossa. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske betsi sisään.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa