World Rally Championship to 04.08. klo 19:08

Ralli - Top 3 -lisäveto

Lisäveto Suomen MM-ralliin!

MM-rallin testierikoiskokeesta on saatu mukavasti lisätietoa tallien voimasuhteista. Kaikesta päätellen Toyota on edelleen vahvoilla Jyväskylän nopeilla sorapätkillä. Niinpä läimäytetään pikapikaa vielä lisäveto rallin podium-sijoista.

Sateisella testierikoiskokeella ei ole tähän mennessä yllättänyt, että Kalle Rovanperä on ollut kovassa vauhdissa. Hyundain Ott Tänak on jaksanut viljellä skeptisiä kommentteja autonsa suorituskyvystä, mutta shakedownilla vauhtia on löytynyt oikein mukavasti. Kolmas kova on tähän mennessä ollut Toyotan Esapekka Lappi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Lappihan on kertaalleen voittanut Jyskälässä, joten miehen menestyminen tälläkään kertaa ei olisi mikään yllätys. Tätä kirjoitettaessa Lappi on ollut viivästyneellä shakedownilla todella hyvässä iskussa, ja tästä rohkaistuneena mies saa tipsin koko rallin top 3 -sijasta. Kaikki näyttää olevan kunnossa, joten podium-sijan arviota voi nostaa ylöspäin tuntuvasti.

Toki marginaalit ovat pieniä, mutta lupaavan valmiilta Lapin paketti vaikuttaa ja ennusmerkit Toyotan suorituskyvystä ovat muutenkin tapissa. Niinpä otetaan mediumbetsi Lapin top 3 -sijoituksesta. 1,90 on tälle tapahtumalle sen kummemmin selittelemättä ylikerroin.

10 euroa pelirahaa