pe 25.08. klo 11:00

Suomi - Australia

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Suomella MM-kisoissa painajaslohko – Markkaselta tarvitaan pöljä päivä, sillä avausvastus hirvittää!

Susijengi aloittaa perjantaina koripallon MM-kisat, ja joutuu heti lähes kovimpaan mahdolliseen mankeliin, sillä Australia on kisoissa mitalisuosikki. Yleensäkään lohkoarvonnassa Suomella ei käynyt kovinkaan kummoinen tuuri. Susijengi on viimeiset viikot leireillyt tiiviisti, ja viimeiset päivät joukkue on yrittänyt totutella kisapaikalla ilmastoon ja aikaeroon. Hieman yllättäen Aasiassa ei enää pelattu harjoituspeliä. Viime vuoden EM-kisoissa joukkueessa oli paljon ensikertalaisia, mutta tällä kertaa useampi pelaaja on kokenut ainakin yhdet arvokisat urallaan.

Susijengillä kaikki kaikessa on Lauri Markkanen. Harjoituspelissä Latviaa vastaan ilman Markkasta suomalaiset olivat pulassa, ja hävisivät matsin peräti 37 pisteellä. Riippuvuus Markkasesta on selviö, sillä tämän kaliiberin pelaajat ovat harvassa. Ehkä haavoittuvin kohta Suomella ovat pelintekijät, joilla on ollut terveysongelmia, ja esim. Edon Maxhunilta on odotettu enemmän kuin on nähty. Miro Little on toki lahjakas, mutta vielä kokematon. Kovia joukkueita vastaan Markkaselta on odotettava pöljää päivää ja coast to coast -koreja. Kolmen viikon takaisessa Liettua-voitossa oli tunnelmaa Tampereen Areenalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Australiasta ensin loukkaantumistiedot: joukkueen avaussentteri Jock Landale ei pelaa loukkaannuttuaan harjoitusottelussa, ja myös pitkäaikainen luottomies Matthew Dellavedova on poissa. Huonona uutisena Susijengille on, että NBA-ukkoja riittää silti lähes kymmenen kappaletta, ja joukkueen perustaso on aivan järkyttävän kova. Takurina pelaava Josh Giddey on tripla-tuplauhka joka pelissä. Patty Mills ratkoo kokemuksellaan pelejä kautta linjan. Pakissa pelaava Matisse Thybulle puolestaan pystyy pimentämään pelaajan kuin pelaajan.

Kyyti tulee olemaan siis hurjaa – ja voisi arvioida sen olevan jopa kylmää. Avauspelissä realismi voittaa kansallistunteen, ja Australialle lähtee isohkosta miinushändäristä huolimatta betsi. Susijengin pikkusaumat piilevät Markkasen monsteripelissä, mutta todennäköisempää on Australian dominointi.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.