Huuhkajat la 26.03. klo 18:00

Suomi - Islanti

Maaleja höntsäpelissä!

Huuhkajat leireilevät tällä hetkellä Murciassa, ja ohjelmassa on kaksi harjoitusottelua, joista ensimmäinen pelataan muutaman vuoden takaista komeettajoukkuetta Islantia vastaan. Alkuviikosta vuorossa on Slovakia, joten Markku Kanervalla on loistopaikat tarkastaa maajoukkueen tämänhetkinen iskukyky, vaikkei veren maku suussa tarvitsekaan painaa.

Huuhkajien permanentti on hallitussa muutoksessa, kun muutama maajoukkueura tuli MM-karsintojen Ranska-ottelussa päätökseensä. Kanerva joutui vielä tekemään muutoksia valittuun leiriryhmään, kun muutama peluri joutui jäämään pois, ja tilalle valittiin Mikael Soisalo ja Santeri Hostikka. Todellinen yllätysnimi ryhmässä on nuori Miska Ylitolva, joka ylipäätään kokeili ensimmäistä kertaa Veikkausliigan vauhtia lyhyesti syksyn liigakarsinnassa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

MM-karsinnat päättyivät Huuhkajien osalta pettymykseen, mutta parhaimmillaan joukkue on kyllä solidi kokonaisuus, jota hiljattain jatkosopimuksen tehnyt Kanerva vie analyyttisesti ja määrätietoisesti eteenpäin. Suurin haaste on saada taso yhä leveämmäksi, ja lupaavien nuorten pelaajien sisääntulo näyttää olevan vastaus tähän haasteeseen.

Islanti on mennyt persmäkeä alas sen jälkeen, kun se järjesti sensaation vuoden 2016 EM-kisoissa, ja pääsi vielä mukaan 2018 MM-ksoihin. Tämänhetkinen geysir-miesten FIFA-ranking on muutaman sijan Huuhkajien perässä. Viimeaikaiset harjoitusottelut eivät anna kummoista kuvaa Islannin iskukyvystä, kuten ei MM-karsintalohkonkaan vaatimaton menestys. Myös Islannilla on pienimuotoista sukupolvenvaihdosta meneillään. Harjoitusottelussa joukkueiden välinen mahdollinen tasoero nähdään kuitenkin vasta kentällä.

Jos tähän matsiin jotain tekee mieli pelata, niin ehdottomasti runsasmaalisuutta. Kumpikaan joukkue ei ole tätä nykyä mikään underiruisku, ja esim. Etelä-Korea mätti Islantia vastaan höntsäpelissä viisi kaappia. Markkinat pitävät tätä vähämaalisena pelinä, joten tästä me ollaan eri mieltä. Siispä overia uuniin markkinoiden parhaalla kertoimella.

10 euroa pelirahaa