su 12.05. klo 13:20

Suomi - Iso-Britannia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukka Jalosen Leijonille tiedossa helpotusta vaikean kisa-avauksen jälkeen! Vai onko?

Leijonat lähti MM-kisoissa liikenteeseen tutulla ja turvallisella pelitavalla. Joukkue ei todellakaan maalipaikoilla kovempia ryhmiä vastaan mässäile, mutta pääseekö se juhlimaan Iso-Britannian kustannuksella? Avausottelussaan Suomi näytti ajoittain hieman raskaalta, mikä tietysti johtui Tšekin kovemmasta pelinopeudesta. Vaikka Leijonat päässee sunnuntaina selvästi kuskin paikalle, luottaa se tuttuihin teeseihin.

*Betsaa jopa huntilla ilmaiseksi! Vihjeen lopussa on ohjeet, joilla lunastat peräti viisi 20€ ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Iso-Britannialle luvassa on heti perättäinen pelipäivä, kun kuluttavan kisa-avauksen päätöksen ja sunnuntain Suomi-kamppailun alun välissä on reilusti alle vuorokausi. Leijonat puolestaan ehtii saada Tšekki-ottelun puolustustaistelun jälkeen arvokkaan välipäivän. Vaikka Jukka Jalosen miehistö ei avauskamppailussa varsinkaan maalipaikoilla kovin usein vieraillut, on toisessa matsissa vastassa kesympi eläin.

Leijonat.fi

@leijonat
Leijonien ensimmäiset ottelut MM-kisoissa:
Pe 21:20 Suomi – Tshekki
Su 13:20 Suomi – Iso-Britannia
Ma 17:20 Suomi – Norja
To 17:20 Suomi – Itävalta

Lähetykset Viaplay ja MTV. Kuvat perjantaiaamulta.

MM-kisasivut: leijonat.fi/maajoukkueet/a…

#MMkisat #Leijonat #IIHFWorlds

Kaikesta huolimatta Jalonen luottaa myös Iso-Britanniaa vastaan tuttuun pelitapaan eli kiekkokontrollin kautta Leijonat pyrkii vyöryttämään pitkiä hyökkäyksiä ja rytmittämään vastustajan ulos ottelusta. Nuhaisen avauskamppailun parasta antia oli Leijonien oman alueen kiekoton puolustaminen, josta ei luisteta edes heikompia maita vastaan. On vaikeaa uskoa, että brittilaumalle on juuri mitään tarjolla Suomen päässä.

Harri Säteri pelasi jälleen kerran uskomattoman hyvän ottelun Tšekkiä vastaan, mutta huilivuoro on mahdollinen. Emil Larmi osoitti kuitenkin kisoihin valmistavissa väännöissä olevansa lähes yhtä kovassa tikissä. Betseissä eniten houkuttel alle 6,5 maalia -kohde, jolle saadaan yllättävän hyvä kerroin. Leijonat ei vastustajasta huolimatta hyökkää alakerran kustannuksella – älyttömiä murskajaisia ei ole odotettavissa.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – alle 6,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.