Jääkiekon MM to 16.05. klo 17:20

Suomi - Itävalta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leijonien avulla jopa 50€ riskitön veto! Saavatko Jalosen ryhmän rutiinivoitot seuraavan jatko-osan?

Leijonien kisaurakka jatkuu parin huilipäivän jälkeen torstaina, kun se saa vastaansa Itävallan. Kevyemmissä matseissa Suomi ei ole osoittanut heikkouden merkkejä, mutta se jympyttää uskollisesti omaa pelitapaansa. Keulimaan ei lähdetä, vaikka vastassa olisi Uganda. Iso-Britanniaa vastaan ottelu repesi totaalisesti, koska vastustajan kuntohuippu osui edeltävän illan Kanada-kamppailuun. Norjaa vastaan sinivalkopaidoille tarttui niin ikään rutiinivoitto. Onko sellainen tiedossa myös torstaina?

*Jopa 50€ riskitön veto ilman kierrätystä! Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet ja hyödynnä huipputarjous.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Suomen maalivahtiosasto on rautainen. Emil Larmi hoiti velvollisuutensa brittejä vastaan 8–0-voitossa ja lähtökohtainen ykköstorjuja Harri Säteri on ollut briljantti kahdessa muussa ottelussa. Jukka Jalonen voi vetäistä kumman tahansa tolppien väliin – maalivahdista homma ei jää kiinni. Oman alueen puolustuspelaamisessa Suomi on rautainen. Se ei ole sattumaa, koska mukana on kansainvälisen tason parhaimmistoa eurooppalaisessa puolustusalueen puolustuspelaamisessa.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Haastoimme juuri 18 vuotta täyttäneen Konsta Heleniuksen 95-triviaan.

Ja vastaukset, ne ei petä! 💪😄🦁🇫🇮

#ihankaikki #viaplaymmlätkä #mmkist #leijonat

Itävalta ei ole kovin kaksinen joukkue, mutta se varmasti pyrkii vaikeuttamaan Suomen keskialueen ylittämistä ja kamppailemaan kovaa jokaisesta irtokiekosta. Jos peilataan Leijonien edellisen vastustajaan Norjaan, on Itävalta raskaampi, mutta samalla hitaampi nippu. Suomelle puolustustaisteluun kovalla työmäärällä heittäytyvä itävaltalaisjoukkue voi olla jopa Norjaa haastavampi vastustaja.

Uskollisesti Jalosen pelisuunnitelman peruspalikoita ottelusta toiseen toteuttavan Leijonat-joukkueen pelaaminen hidastuu välillä liikaa, mutta tämän ei pitäisi tuottaa ongelmia Itävaltaa vastaan. Leijonat voi hyvin pitää toistamiseen turnauksessa maalinsa puhtaana ja se saanee myös tarvittavat onnistumiset hyökkäyspäässä. Uhmapelaajien betsivalinta torstaille on alle 5,5 maalia (varsinainen peliaika).

Riskitön veto jopa 50€ asti – ja kokonaan ilman kierrätystä!

Optibet räjähtää takaisin Uhmapelaajien valikoimiin ja nyt päästään kaapimaan kermat kakun päältä! Tarjolla on täysin kierrätysvapaa riskitön betsi kaikille uusille asiakkaille – tsekkaa alta miten homma toimii ja ota riskitön veto haltuun. 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20€, 50€ tai 100€ ja lyö puolella talletussummastasi veto alle 5,5 maalia kertoimella 2,00.
4. Saat panostasi (10€, 25€ tai 50€) vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.