su 06.06. klo 20:15

Suomi - Kanada

Suomen ei pitäisi olla finaalissa! Jatkuuko karmea pelaaminen Kanadaa vastaan?

Suomi pelaa jälleen MM-kilpailujen finaalissa. Välieräottelu sujui kuitenkin kaikkea muuta kuin hyvin ja Leijonat pääsikin loppuotteluun vuosisadan munkilla. Jos Suomi ei löydä jalkojaan – saati laadukasta yhteispelaamistaan – asentaa Kanada finaalissa kovaa turpaan. Surkeasti turnauksensa aloittanut vaahteralehtipaitainen miehistö on ymmärtänyt kisojen perusajatuksen hyvin. Win the right games!

Leijonien kenraaliharjoitus ennen finaalia oli kammottava, vaikka se nappasikin 2–1-voiton. Toni Söderholmin luotsaama Saksa olisi ansainnut finaalipaikan, sillä se kyykytti Suomea kuin litran mittaa. Toisaalta Leijonien hirvittävän hyvä tuuri ja voitto surkealla pelillä korostavat joukkueen menestyspotentiaalia. Jussi Olkinuora oli jälleen Leijonien maalilla todella hyvä ja kesti Saksan painejaksoja todella hyvin.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Kanada kaatoi USA:n aiemmin lauantaina 2–4-lukemin väsyneiden joukkueiden mittelössä. Ottelu ei ollut kaunis, mutta osoitti, että pohjoisamerikkalaisessa ja eurooppalaisessa pelifilosofiassa on eronsa. Kovaa rallia mentiin ja tilanteita tuli liukuhihnalta. Finaalissa vahvemmaksi joukkueeksi on kuitenkin nähtävä se, kummalla arvioidaan olevan enemmän energiaa tankissa.

Uhmapelaajat uskoo, että Leijonien tuuri ei jatku toisessa ottelussa peräkkäin. Joukkue oli välierässä todella väsynyt, ei päässyt kovan paineen alta pois ja teki hirvittävän määrän virheitä kiekollisena. Esimerkiksi Suomen tukitoimet kiekollisen ketjukaverin auttamiseksi muun muassa kulmakamppailuissa niin omissa kuin hyökkäyspäässäkin loistivat lähes poissaolollaan toisessa ja kolmannessa erässä. Leijonat teki välierässä kasan sellaisia junioritason virheitä, että saman jatkuessa Kanadan taitoniekat pyyhkivät Suomella lattiaa. Pelivalintana finaalissa on Kanadan lopullinen voitto.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %