ti 17.10. klo 19:00

Suomi - Kazakstan

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hiiripöllöistä takaisin Huuhkajiksi! Kaivaako Kanervan miehistö pakollisilla muutoksilla kyntensä esille?

Suomi kärsi lauantaina musertavan 3–0-tappion Slovenian vieraana, mutta toivo ei ole vielä menetetty! Tässä lohkossa on nähty ties mitä tuloksia ja kimurantti loppuohjelma on kärkijoukkueille tarjolla. Nyt on kuitenkin selvää, että Huuhkajilla ei enää ole varaa pisteitä matkalle pudotella, jos se mielii kisoihin päästä.

*Ota Huuhkajien avulla 50€ ilmaisveto – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Lähtökohdat tämän maaottelutauon matseihin olivat Suomelle haastavahkot, kun useampia loukkaantumisia oli riesana jo joukkuetta valittaessa. Esimerkiksi kovaa tulosta maajoukkuepaidassa mättänyt Oliver Antman, puolustaja Matti Peltola sekä laitapelaaja Ilmari Niskanen jäivät loukkaantumisten vuoksi sivuun. Loukkaantumisten taakse ei voi kuitenkaan mennä esimerkiksi Slovenia-ottelun tuloksen osalta.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Arttu Hoskosen kommentit Slovenia-ottelusta.

#Huuhkajat #MeOlemmeSuomi #SVNFIN #EURO2024

Kenttä oli lauantaina täynnä alisuorittajia. Nikolai Alho ei kuulu tälle tasolle ja mies on melkoinen turhake, jos laitoja ei edes päästä käyttämään. Robert Ivanov tunaroi puolustuslinjassa ja pyyteli ottelun jälkeen anteeksi henkilökohtaisia virheitään, joilla hän käytännössä lahjoitti voiton Slovenialle. Alakertaan on vähän vaihtoehtoja, mutta niitä on. Esimerkiksi Richard Jensen ei ollut lainkaan kentällä Ljubljanassa ja Pyry Soiri pystyy varmasti ottamaan Alhon paikan huomattavasti laadukkaammin suoritettuna. Muutokset kehiin ja leuka pystyyn!

Kazakstania vastaan Huuhkajien on löydettävä peli-ilo ja rohkeus tehdä pallon kanssa asioita. Sloveniaa vastaan joukkue teki itsensä pieneksi, oli pelokas ja alati epävarma. Vaihdosta sisään tullut Joel Pohjanpalo toi heti toisella jaksolla valtavan piristyksen hyökkäyspäässä – on ihme, jos Venezia-tykki ei ole avauksessa tiistain kotikamppailussa.

Vierailija on ollut tämän lohkon yllättäjä, mutta Suomea se ei yllättänyt. Astanan tekonurmella reilu kuukausi takaperin pelattu kamppailu päättyi Antmanin upealla maalilla Huuhkajien voittoon. Nyt ratkaisijan on löydyttävä jostain muualta, kenties Pohjanpalo astuu esiin. Suomi on ollut vahva kotikentällään ja nyt viimeistään on tulos tai ulos -hetki. Pientä faceliftiä kokoonpanoon, kulmahammasta esiin ja voimaa kotiyleisöstä – oi Suomi on! Laadullisesti Kazakstan ei lainkaan kestä vertailua Huuhkajiin ja sen pitäisi näkyä myös kentällä. Pelivalinnaksi napataan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Suomi -1,5).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Tasoitus – Suomi -1,5 kertoimella 2,41.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.