UHMAPELAAJAT ke 30.08. klo 20:30

Suomi - Kroatia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Poissaolot vaivaavat, eikä tuloksilla pääse juhlimaan! Juhlitaanko tässä vastavedolla?

Samalla kun Susijengi jatkaa koripallon MM-kisoissa alempien sijojen selvittelyä, niin Suomen lentopallomaajoukkue aloittaa EM-kisat Varnassa. Suomen joukkue on keskimäärin hyvin nuori, ja myös poissaolot rokottavat Veljeksiä jossain määrin. Joukkue pelaa kiivaassa tahdissa viisi alkulohkon peliä, eikä lepopäivillä päästä paljoa mässäilemään.

Suomen joukkueen kokenein pelaaja on Eemi Tervaportti, jolle kisat ovat jo seitsem√§nnet. Ensikertalaisia porukassa on per√§ti kuusi. Loukkaantumisista k√§rsiv√§t Severi Savonsalmi, Petteri Tyynismaa, Miro Leinonen ja Antti Ronkainen eiv√§t ole joukkueen k√§ytett√§viss√§. Veljesten Euroopan liiga ei mennyt ‚Äď osaltaan kokoonpanosta johtuen ‚Äď alkukes√§st√§ mitenk√§√§n putkeen, eik√§ harjoitusotteluissa Saksaa ja Romaniaa vastaankaan saatu n√§hd√§ erityisen lupaavia otteita.

FinnishVolleyball

@FinnVolleyBall
Ota talteen Veljesten ottelut ja suuntaa EM-kisoihin Varnaan!ūü§©ūüôĆ

Tai kannusta kotisohvalta. Yle n√§ytt√§√§ kaikki Suomen ottelut suorana TV2:ssa tai Areenassa.ūüďļ

EuroVolleyTV (link.cev.eu/Subscription) n√§ytt√§√§ kaikki ottelut (7,99 ‚ā¨ / kk)ūüŹź

#EuroVolleyM #lentopallo #veljekset

Avausvastustaja Kroatia on Euroopan rankingissa muutaman sijan Suomea perässä, mutta sen ei kannata antaa hämätä. Joukkueessa on muutamia erittäin laadukkaita pelaajia, ja yleisesti ottaen sen pelaajat edustavat eurooppalaisia hyvän luokan seuroja. Passari Tsimafei Zhukouski on nähnyt urallaan kaiken mahdollisen, ja kokeneen pelaajan toimintaa on mielenkiintoista seurata avausottelussa.

Harjoitusotteluissa Kroatian kokoonpano eli kovasti, mutta kovimmillaan se tulee laittamaan kampoihin keskimäärin nuorelle Suomen joukkueelle kovasti. Vaikea Suomea on kovin selväksi suosikiksi tässä leipoa, joten perusbetsi lähtee Kroatialle.

Näin teet tällä vedolla yli viisi kymppiä voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Ly√∂m√§ll√§ 25‚ā¨ Kroatialle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lis√§ksi saat viel√§ matsin j√§lkeen 25‚ā¨ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuper√§inen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

N√§in saat 25‚ā¨ lis√§vedon:

1. Siirry Galaksinolle T√ĄST√Ą.
2. Talleta 25‚ā¨ ja avaat samalla pelitilin.
3. Ly√∂ veto Kroatia 25‚ā¨ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 56,25‚ā¨ ja ilmaisen 25‚ā¨ vedon! Jos veto ei osu, saat 25‚ā¨ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.