Olympialaiset / Peking 2022 ke 09.02. klo 00:00

Peking 2022 | Jääkiekko - Mestaruusveikkaus

Onko vihdoin sen aika? Historian ensimmäinen kultamitali olympialaisissa on tarjolla Leijonille!

Artikkelin lopussa on ohjeet, miten saat 20€ sijoituksella peräti 220€ lunastuksen Leijonien kultamitalilla.

Leijonat avaa ottelunsa Pekingin olympialaisissa 10. helmikuuta. Kun NHL-pelaajat ovat sivussa, paranevat Suomen mahdollisuudet jonkin verran. Erityisesti Kanadan ja Yhdysvaltojen asema vaihtuu ennakkosuosikista haastajaksi, mikä avaa ovenrakoa myös Leijonille. Venäjä on kova, mutta joukkue on täynnä suomalaisille tuttuja pelureita.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Suomi marssittaa olympialaisissa jäälle todella kilpailukykyisen miehistön. Mukana on pelaajia niin kotimaan Liigasta, KHL:stä kuin Ruotsista ja Sveitsistäkin. Esimerkiksi Salavat Ufassa KHL:ssä ratkaisevassa roolissa pelaavat Sakari Manninen, Teemu Hartikainen sekä Markus Granlund luovat hyökkäyssuuntaan kovan pelotteen alkavissa kisoissa.

Puolustuspäässä Suomi saa kovia nimiä kehiin, kun KHL:stä mukana ovat niin Ville Pokka, Mikko Lehtonen, Valtteri Kemiläinen, Niklas Friman kuin Petteri Lindbohm. Kovia kisakävijöitä tulee myös Sveitsistä – erinomaista kautta Genève-Servetten riveissä pelaava Sami Vatanen on taatusti yksi kisojen kovimmista puolustajista. Maalivahtiosastollakaan ei Leijonilla ole syytä huoleen! Jussi Olkinuora, Harri Säteri ja Frans Tuohimaa muodostavat laadukkaimman trion koko skaboissa.

Leijonien joukkueessa silmiinpistävää on roolitus. Jukka Jalonen tuntee miehistön erinomaisesti ja pelaajat on valittu nimenomaisesti sopivuuden kannalta – mikään keräilyjoukkue tämä ei ole. Mukana eivät ole 25 tehokkainta tai eniten maaleja tehnyttä miestä, vaan sopivimmat kiekkoilijat. Esimerkiksi Kanadalla tai USA:lla näin ei ole, vaan ne ovat enemmänkin eurooppalaisseurojen tähtipelaajista koostuvia. Suomen etu onkin ehdottomasti yhtenäisyydessä, jollaista pohjoisamerikkalaisilla tai osalla eurooppalaisistakaan kilpakumppaneista ei siinä määrin ole.

Olympiakullalle leivotaan Betivellä kova kerroin! Suomea betsaamalla saadaan peräti 5,50 -kertainen palautus ja se maistuu Uhmapelaajille vaikka hieman isommallakin panostuksella. Käytä Uhmapelaajien bonus Leijonille ja saat järkyttävän kertoimen 11,00 (katso ohjeet alta)!

Kisojen ykkössuosikiksi arvioitu Venäjä on ehdottomasti yllätettävissä ja Leijonat-miehistö ei missään tapauksessa jää edes paperilla juurikaan kovimmasta kilpakumppanistaan.

Parin kympin sijoituksella 220€ lunastus Uhmapelaajien bonuksella!

Betive tarjoaa jo lähtökohtaisesti markkinoiden korkeinta kerrointa Leijonien kultamitalille Olympialaisten jääkiekkoturnauksessa. Käyttämällä Uhmapelaajien bonarin saat kertoimeen vielä huiman boostin päälle ja jo parin kympin sijoituksella mukavan 220€ lunastuksen!

Toimi näin:

  1. Avaa tili Betivelle tästä
  2. Talleta vähintään 20€ (maksibonuksen saat 100€ talletuksella)
  3. Lyö saamasi bonus ja talletuksesi (yht. 40€) Suomen kultamitalille kertoimella 5,50
  4. Lähde torille Leijonien kanssa kultamitalijuhliin 220€ rikkaampana kun Suomi voittaa

10 euroa pelirahaa