Nations League ti 07.06. klo 19:00

Suomi - Montenegro

Kelpaisiko 50€ ilmaista rahaa Huuhkajien avulla? Suomi laittaa taitavat Montenegro-yksilöt kuriin!

Viimeksi oli nollapeli lähellä! Kirkastuuko pettymys nyt huipputärkeäksi voitoksi? Artikkelin lopussa kerromme kuinka saat Uhmapelaajien kohteen osuessa ilmaiset 50€ puhtaana käteen.

Suomi pelasi erinomaisen ottelun Bosnia-Hertsegovinaa vastaan viime lauantaina, vaikka matsi päättyikin 1–1-numeroin. Viiden alakerta toimi pääasiassa hyvin, eikä suuria taktillisia muutoksia ole välttämättä tiedossa. Loukkaantumisiakaan ei ole ilmaantunut, joten hyvin todennäköisesti Huuhkajat marssii takaisin Helsingin stadionille viikonlopulta tutulla miehistöllä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Teemu Pukki räjäytti katsomot avauspuoliajan lopussa iskemällään rangaistuspotkumaalilla, mutta matsista ei jaksojen loppuhetkillä draamaa puuttunut. Bosnia tuli kuin tulikin tasoihin ottelun lisäajalla ja matsissa päädyttiin pistejakoon. Materiaaliltaan Huuhkajat on tärkeimmillä alueilla tulevaa vastustajaa Montenegroa parempi ja tiistaina pitäisi ehdottomasti suomalaisittain napata täysi pistepotti.

Etenkin keskisektorilla suomalaisten laatu on vieraita vahvempi ja siinä voi myös olla yksi merkittävä tekijä, kun potentiaalisia lopputulemia mietitään. Muutamien yksilöjen kanssa on kuitenkin ehdottomasti Huuhkajat-kollektiivin syytä olla tarkkana. 23-vuotias Sead Haksabanovic on vaarallinen – mies luo tiloja erinomaisesti ja on taitava pallonkäsittelijä. Avauskierroksen 2–0-voitossa Romaniasta Montenegron tulevaisuuden suuri nimi syötti voittomaalin. Todella monikäyttöinen pelaaja soveltuu käytännössä kaikkiin hyökkääviin rooleihin, mistä on saatu osviittaa Djurgårdenissa.

Markku Kanervan miehistö oli jo avauskierroksella todella lähellä isoa onnistumista ja voitto jäi pienestä kiinni. Montenegro on selvästi yksilövetoisempi kuin edellisvastustaja Bosnia-Hertsegovina. Jos Suomi saa yhtä kovan hengen päälle kuin parhaimmillaan viime viikon matsissa, jää vierailija kakkoseksi. Alakerta Huuhkajilla toimii ja vieraiden tärkeä Stevan Jovetic puuttuu kokoonpanosta, joten maalinteosta ei tule helppoa. Haksabanovic puolestaan on merkattu mies, joten apuja pitäisi jostain kaivaa. Niitä ei kuitenkaan hirvittävästi ole olemassa.

Pukki on Suomen kovin uhka maalintekoon, eikä montenegrolaisalakerran otteita voi kehua tasaisiksi. Joukkue oli MM-karsinnoissakin selvä vastaantulija etenkin vierasmatseissa, joten Helsingissä lienee Huuhkajien iskun paikka. Lohkon voittomahdollisuuksien kannalta täysi pistepotti tulevassa kamppailussa olisi suomalaisittain todella tärkeä. Pelivalinnaksi otetaan, että Suomi voittaa nollapelillä. Tsekkaa alta, kuinka teet nollariskillä kovimman tilin!

Voittaako Suomi nollapelillä? Ota 50€ betsivoitot ilman riskiä 👇

Heitä lapulle Suomi voittaa nollapelillä kertoimella 3,00. Saat otettua vedon “Bet builder” -valikosta. Laita kohteiksi Suomi (1×2) sekä Montenegro yhteensä (alle 0,5).

Jos 25€ lappu ei osu, saat rahasi takaisin. Kun veto osuu ja voitosta vähennetään panos, teet 50€ puhdasta voittoa ilman pienintäkään riskiä.

Vedon ratkettua pääset välittömästi kotiutushommiin, koska kierrätyksiä ei ole. Tämän loistavampaa tarjousta saa hakea!

Näin pelaat kohdetta riskeeraamatta senttiäkään:

  • Siirry Luckycasinolle TÄSTÄ.
  • Talleta 25€.
  • Lyö veto ohjeiden mukaisesti kertoimella 3,00.
  • Jos betsi osuu – onneksi olkoon meille kaikille, voimme kotiuttaa helpot 75€!
  • Jos lappu ei osu, 25 € panos palautetaan pelitilillesi ja voit nostaa sen takaisin pankkitilillesi ilman kierrätystä.
10 euroa pelirahaa