Olympialaiset / Peking 2022 la 12.02. klo 10:40

Suomi N - Japani N

Nyt on Naisleijonat aliarvioitu ja pahasti!

Naisleijonat kohtaa olympialaisten puolivälieräottelussaan Japanin. Tasoero maiden välillä on selvä. Suomi on maailman kolmanneksi paras maa naiskiekossa selvällä erolla neljänteen. Japani tulee jossain kaukana Ruotsin, Venäjän ja Sveitsinkin perässä. Kertoimissa Naisleijonia pidetään ennakkosuosikkina, mutta tasoituksessa on huikea iskunpaikka. Tarjolla on yli kolmosen kerroin sille, että Naisleijonat kaataa Japanin vähintään neljällä maalilla. Veto siis osuu, jos Suomi voittaa esimerkiksi lukemin 4-0, 5-1 tai 8-0.

Japani menestyi hyvin omassa alemman tason lohkossaan. Joukkue keräsi kolme voittoa, mutta on hyvä muistaa, että ainoastaan yksi voitto tuli tasokkaasta vastustajasta. Avausottelussaan Japani onnistui kaatamaan Ruotsin lukemin 3-1. Kyse oli tietenkin osittain Japanin hyvyydestä, mutta kyllähän Ruotsin naismaajoukkueen esitys oli häpeällisen huono. Ylipäätään Ruotsi on pelannut tähän mennessä surkeat kisat, vaikka viimeisissä peleissä on edes jonkinlaista ryhtiliikettä nähty. Joka tapauksessa pointti on, että Japanin voitoista ei voi vetää isoja johtopäätöksiä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Naisleijonat puolestaan on pelannut kovia vastustajia vastaan. Kisat saivat surkean startin, mutta Venäjä ottelu paljasti Suomen todellisen tason ja piilevän potentiaalin. Naisleijonat murjoi Venäjän maan rakoon lukemin 5-0. Muistutuksena: Venäjä on aivan eri tason vastustaja kuin Japani!

Olympialaisten aikana Suomen maalintekopeli on ollut hieman vaisua, mutta Venäjä-ottelu toi Suomelle kaivatun itseluottamusruiskeen. Japanilla ei pitäisi olla ottelussa mitään mahdollisuuksia, jos Naisleijonat lähtevät otteluun selvin päin ja silmät auki. Vähintään neljän maalin voitto ei ole Naisleijonille temppu eikä mikään. Kaikki muu olisi suorastaan pettymys ja todella heikko esitys. Nyt vetoa sisään ja panoksen kanssa ei kannata kitsastella!

10 euroa pelirahaa