Olympialaiset / Peking 2022 to 03.02. klo 15:10

Suomi N - USA N

Jääkö Naisleijonat heti jyrän alle olympialaisissa?

Naisleijonat joutuu välittömästi kovaan testiin olympialaisissa. Ensimmäisessä ottelussa vastaan tulee ennakkosuosikki Yhdysvallat. Odotamme jenkkien jyräävän voittoon useammalla maalilla, mutta tasoituskaan ei tarjoa houkuttelevaa kerrointa. Sen sijaan maalimäärässä on poikkeuksellinen mahdollisuus. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1, tai 8-1 loppulukemiin.

Naisten jääkiekossa on kaksi selvää mahtimaata: Yhdysvallat ja Kanada. Suomi on rankingin kolmonen ja tänä vuonna neljänneksi vahvimmaksi on povattu Sveitsiä. Kärkijoukkueiden tasoero muihin maihin kävi hyvin selväksi, kun Kanada jyräsi avausmatsissaan 12-1 voittoon Sveitsistä. Yhdysvaltojen ja Suomen tasoero ei ole yhtä suuri, mutta Kanadan avausmatsi antaa hyvin suuntaa, mitä Naisleijonienkin osalta kannattaa odottaa. Pelin kuva on se, että Suomi rimpuilee mukana ja Yhdysvallat vyöryttää hyökkäyspäässä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Harjoitusotteluissa Naisleijonat kohtasi kolmeen kertaan Kanadan, joka on suurinpiirtein Yhdysvaltojen tasoinen joukkue. Kaikissa noissa matseissa tehtiin yli viisi maali: 4-2, 8-0 ja 5-1. Myös Tshekki-ottelussa tehtiin seitsemän maalia. Naisleijonien puolustuspeli oli totutulla tasolla ainoastaan viimeisimmässä harjoitusottelussa Tshekkiä vastaan, joka päättyi Suomen 1-0 voittoon.

Harjoituskauden perusteella Naisleijonien puolustuspeli on ollut totuttua heikompaa. Myös kolme ottelua Kanadaa vastaan kertoivat hyvin tasoerosta Suomen ja kärkimaiden välillä. Odotamme, että tässä matsissa Yhdysvallat jyrää samaan tapaan Suomen. Naiskieko ei ole läheskään niin seurattua kuin miesten, joten tarjolla on poikkeuksellisen hyvä kerroin, jota ei kannata jättää käyttämättä.

10 euroa pelirahaa