Olympialaiset / Peking 2022 ti 08.02. klo 15:10

Suomi - Venäjä

Jatkuvatko Naisleijonien vaikeudet Venäjää vastaan?

Naisleijonat lähtee metsästämään ensimmäistä voittoaan iltapäiväottelussa Venäjää vastaan. Suomen esitys eilen Sveitsiä vastaan oli varsin kehno ja sekava suoritus. Venäjä puolestaan on pelannut tähän mennessä odotuksiin nähden vahvan turnauksen. Emme valitettavasti usko, että tänäänkään on Naisleijonien vuoro juhlia voittoa. Pelivalintamme on Venäjän voitto.

Suomea pidetään perinteisesti naiskiekkoilun kolmanneksi vahvimpana maana. Matkaa kahden kärkeen on valtavasti, mutta samoin on myös neloseen. Näissä olympialaisissa Naisleijonat eivät todellakaan ole pelanneet tasollaan. Eilinen 2-3 tappio Sveitsiä vastaan kertoi paljon joukkueen ongelmista. Naisleijonat ovat menestyneet kovalla taistelulla, vahvoilla kemioilla ja huippuyksilöillä. Ei ole ihme, että ongelmia nyt on, kun ennen kisoja paras maalivahti jätettini rannalle, siitä syntynyt kohu repi joukkuetta ja päävalmentaja vaihtui kesken kisojen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Venäjää ja Naisleijonia on helppo verrata keskenään, sillä kumpikin maa on kohdannut tähän mennessä samat vastustajat. Venäjä onnistui voittamaan Sveitsin (5-2), eikä kokenut samanlaisia murskajaisia Kanadan tai Yhdysvaltojen käsittelyssä. Venäjän hyökkäys- sekä puolustuspeli on ollut tähän mennessä paljon ehjempää kuin Suomella.

Paperilla Suomi on selvä ennakkosuosikki Venäjää vastaan. Kun katsoo turnauksen pelejä, niin asetelma kääntyy melkein päälaelleen tai ainakin ottelu tulee olemaan todella tasainen. Nelosen kerroin Venäjän voitolle on mielestämme selvä ylilyönti. Vaikka Suomella onkin kovat panokset ottelussa, ei täydestä rypemisestä vaihdeta noin vain juoksuun. Sinivalkoisin lasein pahaa tekee, mutta iskemme rahat Venäjän voitolle ja toivomme Naisleijonien murheiden jatkuvan.

10 euroa pelirahaa