Jääkiekon MM pe 13.05. klo 20:20

Suomi - Norja

Leijonilla on naurettavan helppo kotikisastartti! Norjan alasarjapuolustus mankelissa – pelaa jättikertoimella Leijonia!

Artikkelin lopussa on ohjeet Leijonien jättikertoimen nappaamiseksi.

Suomi avaa kotikisat perjantai-iltana ja heti kärkeen on tarjolla isolla kauhalla betsiherkkua! Vaikka Leijonien pelaaminen haki viimeisissä valmistavissa otteluissa uomiaan, oli tekemisessä myös paljon positiivista. Joukkue löysi Ruotsin EHT:n viimeisessä kamppailussa mukavasti itseluottamusta viimeistelyyn ja MM-kekkereiden avausvastustajan Norjan alakerta on yksi turnauksen heikoimmista.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Norja joutuu kovaan mankeliin, kun se kohtaa kisojen alkuun itseluottamuspiikkiä tarvitsevan Leijonat-ryhmän. Suomi hävisi kaikki ottelunsa Ruotsin EHT:lla viime viikonloppuna, mutta Tre Kronorin verkkoon se onnistui viimeisessä kisoihin valmistavassa ottelussa latomaan kolme maalia. Joukkueeseen on saapunut muutamia vahvistuksia NHL-statuksella, mutta kaikki ovat ehdottomia joukkuepelaajia ja vahvuudet ryhmällä ovat samat kuin kultaa tuoneessa olympiaturnauksessa viime talvena.

Olympialaisten sankarivahti Harri Säteri ehti pelata yhden matsin EHT:lla ja mies vaikuttaisi olevan valmiina skaboihin. Loppukausi sujui NHL:ssä Arizona Coyotesissa, jonka maalilla pelatessa ei varmasti tullut kylmä. Ykkösveskarin lisäksi taalakaukaloista ovat saapuneet Buffalo Sabres -puolustaja Henri Jokiharju sekä kovaluiset, mutta myös vahvalla tehopotentiaalilla varustetut Juho Lammikko sekä Joel Armia. Joukkueen runko koostuu olympiakultaa vuolleesta ja koko kauden Leijonissa yhdessä pelanneesta maajoukkuemiehistöstä, mikä on vahva etu Suomelle.


Norja on edelleen jääkiekkomaana melkoinen lilliputti. Joukkueen tunnetuimmat pelaajat lienevät hyökkääjäveljekset Ken André Olimb sekä Mathis Olimb ja näiden ohella potentiaalisesti tehokalustoon kuuluva Frölunda-sähikäinen Mats Rosseli Olsen. Suomalaisille tuttuna pelaajana mukana viilettää Lukon hyökkääjä Michael Haga. Hyökkäyspää on ehdottomasti norjalaisten vahvin osa-alue paperilla, eikä alakerta vakuuta.

Pääasiassa Ruotsin kakkossarjan ja Norjan pääsarjan pelaajista koostuva puolustus joutuu heti todelliseen helteeseen. Kun vastassa on maailman eliitti, ei tällä materiaalilla pitkälle pötkitä. Maalivahtiosastolla ainakin harjoituskamppailujen perusteella alottava kassari olisi Örebron kakkosmaalivahti Jonas Arntzen, joka pelasi SHL:n runkosarjassa vain 12 ottelua. Toisaalta mukana on myös tätä nykyä Münchenissä pelaava Henrik Haukeland.

Jälki on rumaa, jos Suomen ketsuppipullo aukeaa heti kättelyssä. Norjan alasarjapuolustus on telineissä, kun Sakari Manninen, Teemu Hartikainen, Armia ja kumppanit vyöryvät päälle. Pelivalinnaksi otetaan, että Leijonat voittaa jättikertoimella 20,00.

Lisäksi jellonat onnistuvat ainakin viidesti maalinteossa (Suomi tekee yli 4,5 maalia). Näillä täytetään taskut ennen torijuhlaa!

Näin saat suursuosikki Leijonien 1X2-voitolle kertoimen 20,00 👇

MrGreen tarjoaa uusille pelaajilleen käytännössä ilmaista rahaa. Leijonien kerroin on Norjaa vastaan normaalisti 1,10. Nyt se on kuitenkin korotettu lukemiin 20,00! Jos et ole vielä MrGreenin asiakas, niin tästä kannattaa ottaa tyhjät pois.

Toimi näin:

  1. Siirry MrGreenille ja talleta (min 10€) – rekisteröintiä ei tarvita.
  2. Lisää Suomi 1X2 normaalikertoimella (noin 1,10) vetolapulle ja aktivoi jättikerroin 20,00.
  3. Aseta panokseksi 1€.
  4. Kun Leijonat jyrää Norjan, voitat 20€ käytännössä ilmaista rahaa – voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi!

Leijonien matsi on myös Monivedossa ja Uhmapelaajille on kimppa tulilla – osta osuus!

10 euroa pelirahaa