Jääkiekon MM ke 17.05. klo 20:20

Suomi - Ranska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ota riskitön veto Leijonille! Räjähtävätkö ketsuppipullot tuoreilla jaloilla ja uuden kasvon kisadebyytillä?

Leijonat pelasi toistaiseksi parhaan ottelunsa MM-kisoissa, kun se kantoi Ruotsia vastaan maanantaina. Edelleen tehoja kuitenkin kaivataan lisää ja etenkin kärkikorin yksilöiden olisi pystyttävä parempaan. Ranskaa vastaan tarjoutuu lepopäivän jälkeen erinomainen mahdollisuus avata hanat oikein kunnolla. Seuraavissa otteluissa ei Leijonilla ole varaa yllätyksellisiin pistetappioihin, jos se mielii hyvistä asetelmista jatkokierroksille.

Vaikka Suomi ei heti kättelyssä ole täysin vakuuttanut, etenee turnaus joukkueen osalta nousujohteisesti. Maanantaina tuli pelillisesti ehjin 60-minuutttinen, mutta lisäpisteen vei voittolaukausten jälkeen lopulta Ruotsi maalein 2–1. Leijonat ei ole ikinä voittanut Tre Kronoria kotikisoissa ja putki sen kuin jatkuu. Kenties se saadaan vielä poikki parin viikon sisällä…

USA-ottelu oli kisa-avauksessa Suomelta surkea esitys ja myös ottelu Saksaa vastaan jätti toivomisen varaa. Ruotsin verkkoon ei kiekkoa tahtonut saada millään ja siinä on sinivalkopaidoille tärkeä teema, jota työstää Ranskaa vastaan. Miten kiekkoa saadaan reppuun? Lepopäivä on varmasti tehnyt hyvää myös Suomen NHL-tähdille, joista ennalta suurin ja paras vahvistus Mikko Rantanen on esiintynyt toistaiseksi vaatimattomimmin. Osuuko Colorado-tykki vihdoin putkien väliin? Tuoreita jalkoja haetaan myös lisää, kun Tapparalle päättyneellä kaudella maaleja mättäneen vahvan hyökkääjän Waltteri Merelän ensiesiintyminen on tiedossa.

Leijonat

@leijonat
#Leijonat leimaa hyökkääjä Waltteri Merelän kisapassin.

Suomen MM-joukkue on nyt täynnä. Kokoonpanossa on 25 nimeä: kolme maalivahtia, kahdeksan puolustajaa ja 14 hyökkääjää.

leijonat.fi/index.php/maaj…

#MMkisat #IIHFWorlds #WeLiveTheGame

Ranska on materiaaliltaan ylivoimaisesti heikoin vastustaja toistaiseksi. Joukkue kaatoi avauskamppailussa niukasti Itävallan jatkoajalla maalein 2–1 ja toisessa kamppailussa tuli puolestaan tukkaan Tanskalta. Matsi päättyi niin ikään jatkoilla, tällä kertaa 3–4-numeroin. Ennen Suomea vastaan pelattavaa ottelua patonkimaa vääntää vielä Unkaria vastaan tiistaina, joten sen jalka ei ole yhtä tuore kuin Leijonat-miehistöllä.

Uhmapelaajilla on vahva luotto, että Leijonien turnaus jatkuu nousujohteisesti. Ei olisi ollut vääryys, että Ruotsia vastaan olisi tullut enemmän kuin piste. Suunta on kuitenkin oikea! Nyt Jukka Jalosen miehistön on vain alettava laittamaan pikkumustaa vastustajan reppuun, joten mikä olisikaan optimaalisempi hetki kuin Ranskaa vastaan. Betsivalinnaksi maistuu Leijonien voitto vähintään neljän maalin erolla (Suomi -3,5). Tsekkaa alta loistava uusi tarjous, jolla pääset pelaamaan täysin ilman riskiä!

Betsaa Suomea tänään ja saat panoksen takaisin, jos veto ei osu!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee MM-kisoista huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia. Kun betsaat Suomelle tänään, saat panoksesi takaisin vedon mennessä väärin!

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä.
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta Suomi -3,5 kertoimella 1,83.
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 46€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voit voittaa mukavasti riihikuivaa, mutta vähintäänkin saat panoksesi takaisin.

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.