Nations League pe 23.09. klo 21:45

Suomi - Romania

Umpisurkean Romanian ympärillä kyseenalaista faktaa! Nappaako Huuhkajat helposti revanssin kotona?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka voit napata Huuhkajien voittoa lapulle kertoimella 30,00.

Suomi metsästää perjantaina revanssia Romaniasta, joka on ollut kaukana parhaasta tasostaan tämän kauden Kansojen liigassa. Joukkue on lohkojumbo ja se on kyennyt voittamaan ainoastaan Huuhkajat – kesäkuussa jopa Montenegro laittoi vieraskentällään jauhot kurkkuun 0–3-voitollaan. On aivan varmaa, että romanialaisille ei Helsingissä tarjoilla mitään ilmaiseksi ja Suomi on ottanut ensimmäisestä keskinäisestä opikseen.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

Romania on ollut äärimmäisen tehoton. Joukkueen pelaaminen on ollut pitkästyttävää puurtamista, jossa palloa pidetään ja hyökkäyksiä kehitetään. Mitään ei kuitenkaan ole saatu valmiiksi! Kaksi tappiota Montenegroa vastaan ja tehoton esitys Bosnia-Hertsegovinan vieraana kertovat kaiken olennaisen Edouard Iordanescun miehistön nykytilasta. On vaikeaa kuvitella, että nykyisillä palikoilla suurta muutosta on nähtävillä syyskaudella.

Markku Kanervan miehistöllä on edelleen teoreettinen mahdollisuus voittaa lohko. Tällä hetkellä Bosnia-Hertsegovina tosin on kärjessä ja se on maista ainoa, jonka Huuhkajat on kahdesti kohdannut. Teemu Pukki on päässyt viime aikoina mainioon iskuun seurajoukkueessaan Norwichissa, jossa maaleja syntyi kolmessa viimeisimmässä matsissa yhtä monta ennen ottelutaukoa. Viime aikoina mukavasti peliaikaa Rangersissa saanut Glen Kamara on niin ikään melko varma nakki avaukseen.

Kokonaisuutena Suomen pelaajatilanne on erinomainen ja vaihtoehtoja sekä kilpailua eri pelipaikoille riittää. Esimerkiksi hyökkäyspäässä Bosnia-Hertsegovinan vierailulla kesällä Benjamin Källman sai käskyn avaukseen. Turkin pölyt jaloistaan karistanut ja Serie B:ssä pelaavaan Unione Veneziaan siirtynyt Joel Pohjanpalo on niin ikään käytettävissä. Parhaillaan Eurooppa-liigaa tahkoavasta HJK:sta joukkueessa nähdään useampia pelaajia, mutta esimerkiksi Miro Tenho sekä Lucas Lingman ovat potentiaalisia vaihtoehtoja avaukseen.

Romania tuskin on saanut pakettiaan kunnolla kasaan edes karmeasti sujuneen lohkovaiheen viimemetreille. Toistaiseksi joukkue on onnistunut maalinteossa ainoastaan kertaalleen neljässä ottelussa, vaikka omissa on kolissut peräti kuudesti. Nyt myös pelaajiston osalta on kuulunut pientä jobinpostia, kun Parmassa pelaava laituri Valentin Mihaila on loukkaantunut. Tärkeä toppari Vlad Chiriches lienee niin ikään sivussa loukkaantumisen vuoksi. Kaiken kukkuraksi ykköshyökkääjän George Puscasin pelikunto ja -tuntuma ovat suuria kysymysmerkkejä, koska hän on pelannut 12 minuuttia kesän maaotteluiden jälkeen.

Betsivalinnaksi naulataan Suomen voitto isolla panostuksella. Bukarestin lapsus ei missään tapauksessa pääse toistumaan Pohjoiskaarteen fanien laulaessa saunaa, viinaa ja kirvestä. Vieraiden ympärillä riittää heikon tuloskunnon lisäksi niin paljon kyseenalaista faktaa, että Huuhkajille uskalletaan heittää hieman vahvempi moukari. Tsekkaa alta mainio tarjous, jolla betsaat Suomea tajuttomalla jättikertoimella!

Näin saat Huuhkajille kertoimen 30.00 ⬇

1. Siirry Mobilebetin sivulle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 20€.
3. Lisää Suomi-Romania 1 (1X2) pelikupongille normaalilla kertoimella (tällä hetkellä 2,25) ja panosta 1€.
4. Suomen voittaessa tilillesi lisätään 30 euron veto!

Lisätiedot: Korotetussa kertoimessa on 1 euron maksipanos, mutta käytännön ilmainen 30€ kannattaa ottaa pois kuljeksimasta. Voitto maksetaan ilmaisvetona, jossa ei ole kierrätysvaatimuksia. Tarjous voimassa vain uusille Mobilebet-pelaajille. Suomen voittaessa 30€ veto lisätään tilillesi 72h kuluessa. 30€ vedon voitoilla ei kierrätysvaatimusta.

10 euroa pelirahaa