Jääkiekon MM ma 15.05. klo 20:20

Suomi - Ruotsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Peli ei vielä vakuuta – Hannuhanhet on paha vastus, joten rahastetaan tällä ja ilmaisvedolla!

Maanantaina MM-kisoissa nähdään klassikkokamppailu Leijonien ja Tre Kronorin kohdatessa täpötäydellä Tampereen Areenalla. Kumpikaan ei ole aivan vielä lähtenyt varsinaisesti lentämään turnauksessa, mutta Ruotsilla on vielä tätä kirjoitettaessa aikaa näyttää osaamistaan sunnuntai-iltana Itävaltaa vastaan. Leijonat avasi Saksaa vastaan voittotilin, mutta helpolla se ei tullut. Alkukisoista on aikaa ihmetellä vielä vähäpätöisempiäkin asioita, kuten juomien hintoja.

Antti Meriläinen

@bkonna
Kisojen MVP.

Ryhti kysymyksen aikana, katse tiskille, ytimekäs perkaus ja katse kameraan hymyillen. Sami Sissala 🏆

Sami varmaan totesi Saariselle haastattelun jälkeen: ”Mä tuon sulle samalla, kun käyn tiskillä niin ei tarvi pelätä. Nautitaan.”

#Leijonat #MMkisat

Leijonat ei ole vielä ollut aivan Jukka Jalosen näköinen joukkue näissä kisoissa. Kliinisyys ja kiekkovarmuus loistaa suurelta osin poissaolollaan, ja vaikka Saksaa vastaan peli näytti jo valmiimmalta, sangen nimekkäällä joukkueella on edelleen melko paljon parantamisen varaa. Iloinen asia oli, että Teemu Hartikaisen johtama ykkösketju esiintyi Saksa-pelissä todella hyvin – tämmöisenään ketjusta tulee olemaan leijonafaneille vielä paljon iloa.

Ruotsi voitti Saksan niukasti lukemin 1-0, ja myös Tre Kronorin esitys oli nihkeämmän puoleinen. Alakerta ruotsalaisilla kuitenkin toimi hyvin, ja maalissa Lars Johansson oli nollapelillään pelin arvokkain mies. Voisi olettaa, että otteluiden myötä ruotsalaisten peli tulee vielä aukeamaan – potentiaalia on kuitenkin vaikka muille jakaa. William Nylander on uutisoinnin mukaan liittymässä joukkueeseen, mikä on Tre Kronorille suunnattoman suuri vahvistus.

Suomea ei voi pitää suosikkina maanantain pelissä, vaikka parannusta onkin tullut. Vetoihin lähteekin Ruotsin voittoa. Molempien joukkueiden parannuspotentiaali on ilmeinen, mutta tällä hetkellä Leijonien suoritustaso herättää tällaisen vastareaktion. Rahastahan tässä on kyse, ja XLBetin avajaistarjous tuo rahanarvoisia etuja uusille asiakkaille!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Ruotsi voittaa 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.