la 16.12. klo 15:00

Suomi - Ruotsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leijonat seuraavaksi Tre Kronorin kimppuun – yksi erityispiirre vaikutti avausotteluun!

Lauantaina Sveitsin Euro Hockey Tourilla on vuorossa Leijonien ottelu Tre Kronoria vastaan. Avausottelussa Jukka Jalosen suojatit joutuivat tunnustamaan Tshekin paremmakseen, ja Uhmapelaajat marssivat jonossa kuvitteelliselle lunastusluukulle. Leijonien suuri – tai pikemminkin täydellinen – vaihdos joukkueen miehistössä ei satanut varsinkaan ottelun alussa omaan laariin, vaan päinvastoin.

Tshekki nimittäin piti Leijonia otteessaan, vaikka Suomi vastoin pelitapahtumia avauserässä johtoon menikin. Leijonien esitys kyllä parani ottelun edetessä, mutta silti isännät tulivat vääjäämättä rinnalle ja ohi – ja aivan ansaitusti. Leijonien ainokaisen osuman viimeisteli Aleksi Saarela. Maalissa Harri Säteri pelasi hyvän ottelun, mutta tästä huolimatta voi olla lähes varma siitä, että Zürichissä pelattavassa toisessa ottelussa häkkiin laitetaan Lassi Lehtinen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ruotsi oli sen verran Sveitsiä kliinisempi ja tehokkaampi, että kuittasi käkikellomiehistä neljännentoista peräkkäisen voiton. Malte Strömwall juhli kahden maalin edestä, ja ottelu ratkesi reilu minuutti ennen loppua, kun Lucas Wallmark pisti kiekon tyhjään reppuun, ja ottelu päättyi Tre Kronorille 4-2. Toisessa erässä ruotsalaiset olivat melko pahasti alakynnessä, mutta selvisivät kuivin jaloin. Joukkue on koottu SHL:n ja Sveitsin NL:n pelaajista – Strömwallin lisäksi liigajäillä on aikaisemmin nähty Henrik Tömmernes sekä Andreas Borgman.

Tipsaaja pitää leijonaviirin visusti piilossa, ja jatkaa vastapalloon vetämistä – vaikea tässä on Ruotsia ainakaan altavastaajana pitää. Suorasta voitosta lähdetään, ja hyvän kertoimen leipovaan Galaksinoon kannattaa tutustua.

Näin teet tällä vedolla yli kuusi kymppiä voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Tre Kronorille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Ruotsi 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 61,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.