UHMAPELAAJAT to 30.06. klo 18:30

Suomi - Ruotsi

Markkasen vahvistama Susijengi suosikkina – mutta mitäs me vedetään?

Viime syksynä koriksen MM-karsintojen avausottelussa Suomi oli Ruotsia vastaan housut kintuissa, ja hävisi ottelun ansaitusti kymmenellä pisteellä. Tällä kertaa olisi revanssin paikka, ja Suomella on viime kertaan verrattuna laittaa parketille itse Lauri Markkanen, jonka merkitystä Susijengille ei varmaan tarvitse hehkuttaa erikseen. Rutinoitunut NBA-ammattilainen on kyllä tähän saumaan todellinen game changer.

Yhdessä huippukuntoisen Sasu Salinin kanssa meno tulee olemaan sellaista, että ruotsalaiset tulevat olemaan todella kiireisen illan edessä. Vahvalla takakentällä tahkoava Ruotsi ei tällä kertaa tule saamaan määrätä pelin tahtia hitaaksi, vaan runtua pyritään antamaan ensimmäisestä minuutista alkaen. Lisäksi Suomen heittopelin voisi odottaa olevan täysin toisella tasolla kuin marraskuisessa vieraspelissä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Suomen permanentti on tällä hetkellä mojova yhdistelmä kokemusta ja nuorta, nousevaa voimaa. Taso on Ruotsia laajempi, vaikka vastustajalla on laittaa parketille kovia kavereita – esim. Ludvig Håkanson ja Viktor Gaddefors olivat edellisessä keskinäisessä ottelussa todella myrkyllisiä vastuksia suomalaisille. Lisäksi apuja tulee parista euroliigapelaajasta. Vaikean alun jälkeen Susijengi on ollut karsinnassa mainio, mistä osoituksena ovat kaksi voittoa kovasta Sloveniasta.

Markkas-huuma on tarkoittanut vetoeurojen valumista Susijengille. Tolkku se on fanitoiminnassakin, sillä tämänhetkiset tasoitukset Ruotsille alkavat olla liikaa. Kahdeksan pisteen händärillä länsinaapureita voi betsailla hieman isommallakin kädellä, ja niin me tehdäänkin. Vedot siis Ruotsille!

 


MrGreen antaa kympillä täysin järjettömät edut!

  • 100% bonus
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin

Pelaa >>>


 

10 euroa pelirahaa