EHT su 14.11. klo 17:30

Suomi - Ruotsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leijonat ja Tre Kronor kohtaavat isänpäivän klassikossa! Ylivoimaisesti kovin haaste Suomelle tässä turnauksessa

Suomi on pelannut vakuuttavasti kaksi ensimmäistä otteluaan Karjala-turnauksessa, mutta kovin koitos on vielä edessä. Tre Kronor kohtaa Leijonat perinteikkäässä isänpäivän kamppailussa sunnuntaina, eikä kummallakaan joukkueella ole vielä tappiota Helsingin turnauksessa. Venäjä ja Tšekki saivat kyytiä Suomen ja Ruotsin käsittelyssä, mutta kumpi on lopulta vahvempi keskinäisessä väännössä?

Leijonat voitti torstaina Venäjän loppunumeroin 3–0 ja lauantaina kaatui Tšekki lopulta lukemin 4–2. Suomi on pelannut turnauksessa erinomaista ylivoimaa, johon kulminoitui Venäjä-voitto, mutta lauantainkin kamppailussa joukkue onnistui erikoistilanteesta maalin iskemään. Suomen joukkue on onnistunut laajalla rintamalla, mikä on hieno asia sen näkökulmasta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Ruotsin kärkikentällinen, jossa pelaavat Anton Lander, Carl Klingberg sekä Mathias Bromé, on ollut todella vaikea pideltävä vastustajille. Kolmikko on iskenyt Tre Kronorin kahdeksasta turnausmaalista puolet. Ruotsi on saanut turnauksessa huomattavasti Leijonia vähemmän ylivoima-aikaa, mutta tehomiesten johdolla joukkueella on erikoistilannepelotetta riittämiin. Vaikka Ruotsin kärki on erottunut Suomea terävämmin massasta, on joukkueessa myös syvyyttä.

Molemmat joukkueet ovat onnistuneet erinomaisesti tähän saakka, eikä olisi yllätys, jos Karjala-turnauksen viimeisessä ottelussa haettaisiin ratkaisua pitkän kaavan kautta. Pelivalinnaksi nostetaan, että ottelu on varsinaisen peliajan jälkeen tasatilanteessa (1X2 – tasapeli).