EHT su 07.05. klo 13:00

Ruotsi - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Konttaako Leijonat taas? Tre Kronor on lähes valmis paketti!

Suomi on ollut tässä turnauksessa huono. Pelaaminen on takunnut keskinkertaisia Tšekkiä sekä Sveitsiä vastaan ja saldona on jatkoaikavoitto sekä tappio. Ruotsi on tässä turnauksessa ylivoimaisesti kaikista lähimpänä valmista MM-kisamuotoaan ja esimerkiksi avauskierroksella käkikellomaa sai Tre Kronorilra oppitunnin maalintekotehokkuudesta.

Ruotsi on ollut läpi kauden todella vahva kansainvälisillä areenoilla ja nyt sillä on mukana useampi hyökkääjävurtuoosi ja kiekollisesti taitava ryhmä. Nuoret ja nälkäiset NHL-lupaukset ovat tässä turnauksessa harvinaisuus. Kaikki muut maat eli Suomi, Sveitsi ja Tšekki marssittavat suurimmat tähtensä kehiin vasta Škoda Cupissa. Ruotsilla on jo nyt jalkeilla nimivahva rosteri joka on todennäköisesti erittäin lähellä sen kisajoukkuetta.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Ei riitä Leijonilla tänään, vaan Sveitsi on parempi lukemin 2-1. Videolta ottelun maalikooste.

Leijonat kaukalossa vielä huomenna, kun vastaan luistelee Ruotsi. Kiekkoa jäähän 13.00!

#Leijonat #mmkisat #EHTfi

Esimerkiksi Detroit-huippulupaus Lucas Raymond on ollut Tšekin turnauksessa huippuiskussa. Leijonilla hyökkääminen on puolestaan sakannut eikä ratkaisijoita tunnu löytyvän. Parissa matsissa vain kolme tehtyä maalia kertovat, että ehdottoman maailmanmestarikandidaatin on pystyttävä parempaan.

Sunnuntaille pelivalinnaksi otetaan Tre Kronorin voitto varsinaisella peliajalla. Joukkueen pelaaminen tässä turnauksessa on ollu selvästi Leijonia valmiimpaa ja sen kerroin lämmittää Uhmapelaajien mieltä kovasti.

Betsaa Tre Kronorille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Ruotsi), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Ruotsi” 25€ panoksella ja voit voittaa 61€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.