EM-karsinnat ma 19.06. klo 19:00

Suomi - San Marino

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Virittääkö Huuhkajat maanantaina Stadikalla kunnon turpasaunan? Lohkon heittopussin menestyssaumat ovat seittiäkin ohuemmat!

Huuhkajien taistelu EM-kisapaikasta jatkuu maanantaina San Marinoa vastaan Olympiastadionilla. Perjantaina Slovenia kaadettiin dominantin esityksen päätteeksi ja kun kyseessä oli ns. päävastustaja, on Markku Kanervan suojateilla oikein hyvät taisteluasemat tuleviin otteluihin lähdettäessä! San Marinon pitäisi olla helppo suupala maanantaina.

*Tsekkaa vihjeen lopusta hurja ilmaisvetotarjous!

Fabrizio Costantinin luotsaama La Serenissima on Huuhkajien lohkon selkeä heittopussi – eipä Titaanivuoren juurella oikein päästä ammentamaan laajasta materiaalista ja A-maajoukkueen pelaajat ovat pitkälti amatöörejä. Karsinnat San Marino on aloittanut odotetusti kolmella tappiolla maalieron näyttäessä 0-7:ää.

Huuhkajat

@Huuhkajat
𝐘𝐋𝐈 𝟑𝟎 𝟎𝟎𝟎 𝐋𝐈𝐏𝐏𝐔𝐀 𝐌𝐘𝐘𝐓𝐘! | ➡ palloliitto.fi/liput/huuhkajat

San Marino -ottelu lähestyy loppuunmyytyä! Liput liikkuvat tällä hetkellä vauhdikkaasti niin maanantaille kuin syksyn jäljellä oleviin kolmeen kotiotteluun.

#Huuhkajat #FINSMR #EURO2024 #MeOlemmeSuomi


Millä avauskokoonpanolla Rive sitten lähtee maanantaihin? Jonkin verran tietysti kierrätystä nähdään ja mahdollisuuksia voidaan antaa enemmän marginaaliroolissa oleville, mutta toisaalta pelejä ei enää maanantain jälkeen ole, joten kuinka paljon halutaan antaa vahingolle saumaa? Todennäköisesti viheriölle juoksee vahva Huuhkajakooste. Nikolai Alho tuskin pelaa, kun Slovenia-matsissa tuli traumaa. San Marinon ykköskärki Nicola Nanni lienee vastaavasti vierailta sivussa.

Suomen joukkueessa vallitsee perjantain perusteella nyt sen verran mainio boogie, että San Marino luultavasti isketään kanveesiin jo hyvissä ajoin maanantaina. Otetaan betsit Huuhkajille -4:n tasoituksella – tasan neljän maalin suuruisella voitolla saataisiin vielä panokset takaisin. Asetelma on kuitenkin sen verran selkeä isät vs. pojat, että eiköhän tässä tyylitellä komeat lukemat tauluun!

Näin teet tällä vedolla vajaat 50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Suomi -4:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Suomi -4” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.