SalibandyMM la 05.11. klo 16:00

Suomi - Slovakia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Taas mennään! Suomi jahtaa salibandyn MM-kisoista kultaa!

Salibandyn MM-kisat alkavat lauantaina, ja Suomen joukkueen tavoite on hyvin yksioikoinen – viime vuoden finaalipettymyksen jälkeen on palattava takaisin mestaruuskantaan, ja Ruotsi on tällä kertaa niitattava maan rakoon. Tämä olisi oiva huipennus päävalmentaja Petteri Nykyn toisen maajoukkuepestin viimeisiin kisoihin. Panokset tullaan lataamaan turnauksen loppupeleihin, ja kaikki muu on enemmän tai vähemmän pakkopullaa.

Salibandyn huippu on kapea: Ensin ovat Suomi ja Ruotsi, sitten jonkun matkan päässä Sveitsi ja Tshekki, ja sitten jossain kaukana kaikki muut. Slovakia on tehnyt 2010-luvulla vahvasti tuloaan kympin sakkiin maailmassa, mutta tasoero Suomeen on luonnollisesti suuri. Kuitenkin porukasta löytyy fyysisyyttä ja pallollista taitoa jonkun verran. Joukkueen ehdoton etu on, ettei se ole muuttunut viime vuoden kisoista kovin paljoa. Ihan puolivaloilla ei Slovakiaa vastaan voi siis lähteä turnausta aloittelemaan.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Suomen joukkueen runko on Classicista, eikä joukkueen konseptissa tai taktisissa leikkauksissa ole todennäköisesti mitään uutta. Suomi nojaa tiiviiseen joukkuepuolustukseen, ja tulee todennäköisesti olemaan pelin virtauksessa ohjaavana osapuolena. Suomella on malttia odottaa vastustajan virheitä ja jauhaa peruspeliä, kunnes tekopaikka aukeaa. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei Suomella ole mitään tarvetta murskata Slovakiaa tässä ottelussa.

IFF WFC 2022

@iffwfc
May we introduce to you: Floorby – the Saint-Bernard Dog and official mascot! Don’t miss the opportunity to take your photo with our lovely mascot during the WFC 2022. Tag your photo with the hashtag #WFCFloorby so we see your selfie.

#WFC2022 #FloorballUnlimited

Viime vuonna joukkueet kohtasivat kisojen puolivälierissä, ja silloin tuloksena oli Suomen 5-1 voitto. Maaliodotusarvot ovat nyt hieman korkeammalla kuin tuossa ottelussa, mutta totals-rajan asettuessa 10.5 maaliin, jää underille vielä mukavasti hyvää. Joku 8-9 maalia ei tosiaan järkyttäisi tässä ottelussa. Niinpä kisat avataan underivedolla, jonka maistuvuus on aika mukava – Mr Green on jälleen nokalla kertoimissa. Avaa tili, jos olet myöhäisherännäinen tämän loistokioskin suhteen.