Jääkiekon MM to 26.05. klo 20:20

Suomi - Slovakia

20€ betsi Leijonien murskavoitolle tuo 155€ ja röhönaurut päälle!

Artikkelin lopussa kerromme kuinka voitat 20€ betsillä 155€ kun Leijonat murskaa Slovakian.

Leijonat oli alkulohkossa todella vakuuttava. Joukkue päätti runkovaiheen pelit upeasti nollaamalla Tšekin – Suomi on nyt pitänyt kolmessa matsissa peräkkäin maalinsa puhtaana. Ainoastaan Ruotsi on onnistunut yllättämään kisaisännän useammin kuin kertaalleen. Pöytä on katettu suomalaisille, kun lähdetään pudotuspelien pariin – avausvastustajaksi tulee torstaina Slovakia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Jukka Jalonen ja koko Suomen joukkueenjohto voi olla todella tyytyväinen ryhmän esityksiin alkulohkossa. Odotukset olivat todella korkealla olympiakullan jälkeen, mutta jos mahdollista, ne pystyttiin vielä ylittämään. Jussi Olkinuora on ollut Leijonat-maalilla ilmiömäisen hyvä ja varalta löytyy vielä olympiakisoissa ykkösenä torjunut Harri Säteri. Tässä on turnauksen paras maalivahtikaksikko – ei kahta sanaa!

Erikoistilannepelaamisessa Leijonat pyyhkii niin ikään lattiaa kilpakumppaneillaan. Ylivoimapelaaminen toimii mukavasti ja tuo tehoja, vaikka tasakentällisin olisikin tukkoisempaa. Kaiken kruununa on kuitenkin ollut alivoima, joka ei ole vieläkään antautunut kertaakaan. Suomen viisikkopuolustamisen taso tiedettiin toki jo ennen kisoja – mutta herttinen sentään – millä tasolla leijonapaidat ovatkaan lunastaneet! Viisi päästettyä maalia alkulohkossa on viesti siitä, että Suomea vastaan ei ole kovin helppoa lyödä limppua sisään, toki tämä on nähty myös pelillisesti.

Slovakian alkulohkovaihe oli kaksijakoinen, mutta miehistö päätti sen kolmeen voittoon. Pelillisesti Tanska-ottelu, jossa joukkue murjoi taululle tiistaina 7–1-lukemat, oli kenties ryhmän paras tähän saakka. Verrattain kapealla materiaalilla operoiva ryhmä törmää kuitenkin Suomea vastaan samaan ongelmaan kuin kaikki muutkin – maalinteko alkaa kuin ihmeen kaupalla tökkimään urakalla. Yleensä tämä ei ole edes vastustajan huonoutta, vaan Leijonat on yksinkertaisesti käsittämättömän korkealla tasolla kollektiivinsa kanssa.

Pelivalinnaksi puolivälierään lapioidaan, että Suomi voittaa Slovakian vähintään neljällä maalilla (tasoitus -3,5 maalia). Slovakialle ei voi montaa maalia merkata ja se tulee olemaan pelkkä suupala Leijonien matkalla maailmanmestaruuteen kotikisoissa.

Näin voitat 155€ kun betsaat 20€ Leijonille:

1. Siirry TurboVegasille TÄSTÄ
2. Talleta 20€ (rekisteröintiä ei tarvita) – se tuplataan ja tililläsi on 40€
3. Betsaa 40€ Suomen voitolle Slovakiasta -3,5 maalia tasoituksella kertoimella 3,88
4. Kun Suomi voittaa, voitat 40€ * 3,88 = 155€. Röhönaura matkalla lunastusluukulle.

⭐️ HUOM! Talletus tuplataan vain Uhmapelaajien kautta tulleille pelaajille. Tämä tarjous ei ole muille voimassa.

10 euroa pelirahaa