UHMAPELAAJAT pe 01.09. klo 17:30

Suomi - Slovenia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vastustajalla on rivi EM-mitaleita, mutta pistehändärissä on ideaa!

Suomi hävisi torstaina lentopallon EM-kisoissa Bulgarialle tiukkojen vaiheiden jälkeen, mutta parhaimmillaan Veljekset pistivät Bulgarian seinää vasten. Eilisessä tipsissä mainitut erä- ja pistetasoitukset olivatkin tuottavia vetoja. Nuorella joukkueella oli vaikeuksia erien lopussa, mutta joukkueiden kehityskaari on selvä: Suomi on tulossa, ja Bulgaria menossa. Joel Banksin suojateilla vastus kovenee perjantaiksi huomattavasti, sillä Slovenia on todella kova luu Euroopan tasolla.

Suomen tappio Bulgarialle aiheutui ehkä eniten rutiinin puutteen vuoksi. Eriä oli vaikea tappaa, jolloin kokeneempi vastustaja oli ratkaisuhetkillä kliinisempi. Kolmas erä oli täysin Veljesten heiniä, ja silloin nähtiin, mihin suomalaiset pystyvät, kun peli todella luistaa. Tämän jälkeen tuli valitettava ulospuhallus, ja Bulgaria pääsi karkuun. Jos edes toinen extratiukasta kahdesta avauserästä olisi kääntynyt Suomelle, olisi geimi ollut täysin toinen, ja peli olikin voitettavissa.

FinnishVolleyball

@FinnVolleyBall
Hienoja suorituksia vaikka voittoa ei tänään tullut💥👏
Ja mitä viihdettä ja jännitystä tämä peli antoikaan🤩

#lentopallo #EuroVolleyM #veljekset

Perjantaina vastassa on lohkon ehdoton ennakkosuosikki Slovenia, joka on kaksissa viime EM-kisoissa tahkonnut hopeaa. Myös tällä kertaa slovenialaiset kuuluvat turnauksen suosikkien joukkoon, vaikka loppuotteluun yltäminen vaatisi heiltä jonkinlaista venymistä. Joukkueen ikoni on yleispelaaja Tine Urnaut, joka tahkoaa jo yhdeksänsiä EM-kisojaan. Slovenia on kova palloilumaa, ja vaikka maassa on vain pari miljoonaa asukasta, on joukkue täynnä laatupelaajia.

Suomi on ottanut näissä kisoissa askeleen eteenpäin, ja tässä matsissa maistuu pistetasoitus Veljeksille. Slovenia huilasi eilen, ja sillä on lepoetu, mutta pikkubetsi Veljesten venymiselle tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä idealta.

*Tsekkaa tästä syyskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!