ti 21.05. klo 21:20

Suomi - Sveitsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valtavat panokset! Pudottaako Sveitsin tähdet Suomen kokonaan pois jatkopeleistä?

Tiistaina on syytä laittaa MM-lätkät näytölle, sillä lohkovaiheen viimeisestä päivästä on tulossa äärimmäisen dramaattinen ja useat loppusijoitukset on vielä auki. Suomen kisoista voi muodostua täydellinen farssi mikäli se ei onnistu Sveitsiä vastaan pisteitä nappaamaan. Lohko A:n neljäs sija ratkaistaan Suomen ja Itävallan välillä – Suomi on kolme pistettä edellä, mutta keskinäisen ottelun perusteella jatkopaikka menee Itävallalle mikäli se voittaa oman ottelunsa ja Suomi jää ilman pisteitä. Itävalta kohtaa omassa ottelussaan kaikki ottelunsa hävinneen Iso-Britannian, joten apuja sieltä suunnalta on tuskin luvassa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 100€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Hävittyään Itävallalle sekä Kanadalle Suomen oli pakko voittaa Tanska jotta jatkopaikan kohtalo pysyisi vielä omissa käsissä. Suomi lopulta hoiti homman vahvan kolmannen erän turvin lukemin 3-1 ja voitto oli täysin ansaittu, mutta ei esitys missään nimessä loistelias ollut. Tanska sai omat tilanteensa eikä Suomi ollut tässäkään ottelussa hyökkäyssuuntaan toivotun tehokas, vaikka paikkoja syntyi riittävästi. Maalivahtiosastolla tilanne on mielenkiintoinen – vieläkö Harri Säteri vaihdetaan maalille, vai jatkaako Emil Larmi tolppien välissä?

Rasmus Rissanen snipes it home.🎯 Leijonat doubles the lead.🇫🇮 #MensWorlds #FINDEN @leijonat

Sveitsin vaarallisuus on nähty jo moneen otteeseen alkulohkossa. Kanadaa vastaan tulleen tiukan 2-3 tappion myötä lohkovoitto ei ole enää mahdollinen, mutta toinen sija maistuisi varmasti. Kanadaa vastaan Sveitsi hävisi erikoistilanteissa, mutta isossa kuvassa ylivoimapeli on ollut joukkueen suurimpia aseita ja Sveitsi on tehnyt vähintään yhden ylivoimaosuman kaikissa kuudessa ottelussa. Johtavat pelaajat kuten Kevin Fiala, Nico Hischier sekä puolustajan paikalta hurjat tehot 3+8 kerännyt Roman Josi ovat olleet juuri niin laadukkaita kun sopi odottaa.

Kevin Fiala ties it with the toe drag.🇨🇭🔥 1-1. #MensWorlds #SUICAN @SwissIceHockey @LAKings

Suomi tarvitsee vähintään pisteen ottaakseen jatkopaikan, mutta vetojen osalta on käännyttävä vahvasti esiintyneen Sveitsin puoleen ja lapulle napataan suoraa voittoa(1×2). Myös jopa Sveitsin miinusmerkkisiä tasoitusvetoja voi harkita, sillä mahdollinen tappioasema voi pakottaa Suomen ottamaan maalivahdin pois jo hyvissä ajoin. On myös hyvä muistaa se, että Sveitsillä on huilipäivä alla, kun puolestaan Suomen ottelu Tanskaa vastaan on vain vajaa vuorokauden takaa eikä kyseessä ollut missään nimessä kevyt iltapuhde.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Sveitsi” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.