ma 26.02. klo 18:30

Suomi - Tanska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serbialta tuli kylmää kyytiä, mutta Tanskaa vastaan Susijengillä on selkeä etu!

Susijengin EM-karsinnat sujuvat erikoisella tavalla, sillä Suomi pääsee yhtenä 2025 EM-kisojen järjestäjämaana automaattisesti kisoihin mukaan. Maajoukkueelle karsintapelit ovat silti tärkeitä, sillä maajoukkuekokemus on arvokasta etenkin nuoremmille pelureille. Karsinnat avattiin kivikovaa Serbiaa vastaan, ja maanantaina kotona on vastassa Tanska, joka jäi viimeksi EM-kisoista rannalle todella niukasti.

Susijengi teki vahvaa Serbiaa vastaan voitavansa, ja puoliajalle asti altavastaajana peliin lähteneet suomalaiset taistelivat hienosti. Jatkossa kuitenkin oli selvää, että aloitusviisikon takana Susijengin taso ei riittänyt MM-hopeamitalisteja vastaan. Niinpä tällaisissa otteluissa olisi avainkysymys, että isojen pelaajien olisi syytä välttää virheitä, sillä niiden myötä rotaatiolle tulee lisätarvetta. Mikael Jantunen, Edon Maxhuni sekä Elias Valtonen pussittivat kaikki kymmenen pistettä mieheen – Sasu Salinin heitto ei oikein pudonnut.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Susijengin taso on Tanskaan verrattuna kuitenkin melko laaja, sillä Tanskan kaikki kaikessa on Gabriel ”Iffe” Lundgren, joka oli Georgiaa vastaan kentällä täydet 40 minuuttia. Suomalaisista todennäköisesti Salin sekä Valtonen tulevat saamaan tehtäväkseen Lundgrenin pimentämisen, mikä on avain tämän ottelun voittamiseen. Päävalmentaja Lassi Tuovin pitäisi kyllä tietää Lundgrenin metkut, ja millä niihin isketään.

Lääkkeet ovat oikeat, ja Suomi on isohko suosikki otteluun. Vetoihin kelpaa Susijengin vähintään kuuden pisteen voitto, johon on pelisuunnitelman natsatessa hyvät saumat. Avausviisikko on niin laadukas, että sillä saadaan Tanskaan eroa. Foggybet on jälleen vähemmän yllättäen kehissä markkinoiden parhaan tarjouksen kanssa.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.