EM-kisat su 10.09. klo 19:00

Suomi - Tanska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huuhkajille jättihaaste! Tanskalle ei tasapeli maistu ja siinä piilee myös Suomen iskupaikka

Huuhkajat isännöi Tanskaa EM-karsintojen huippuottelussa sunnuntaina Olympiastadionilla. Suomi pelasi jo torstaina ensimmäisen karsintamatsinsa tässä maaotteluikkunassa, kun se kukisti vierassa Kazakstanin. Tällä hetkellä sinivalkopaitojen tilanne kisapaikan osalta näyttää erittäin hyvälle, kun se on lohkonsa piikkipaikalla kaikkien joukkueiden pelattua viisi ottelua. Toisena majaileva vierailija on kuitenkin Slovenian tavoin ainoastaan kahden pisteen päässä, joten sunnuntain kärkikamppailu on todella merkittävä.

MEGALUOKAN KERROINKOROTUS! TSEKKAA HUIPPUTARJOUS HUUHKAJAT-MATSIIN TÄSTÄ.

Tanska jyräsi omassa ottelussaan torstaina odotetusti San Marinon yli kotonaan. Joukkue on äärimmäisen vaarallinen kansainvälisen tason tähtisikermä ja tällä hetkellä pelaajia on yksilötasolla todella kovassa iskussa. Esimerkiksi Bundesliigassa Wolfsburgia edustava hyökkääjä Jonas Wind latoi seurajoukkuekauden alkajaisiksi neljä maalia kahdella ensimmäisellä kierroksella ja on Saksan pääsarjan maalipörssissä jaetulla toisella sijalla.

Tanska ottaisi tällä hetkellä todella mielellään täyden pistepotin, sillä jopa tasapelillä se saattaisi pullahtaa toistaiseksi tyystin ulos kahden parhaan joukosta. Tässä on myös Huuhkajilla iskupaikka, mikäli ottelu säilyy esimerkiksi pitkään maalittomana tai tasatilanteessa ja vierailija joutuu avaamaan pakettiaan enemmän. Näissä karsinnoissa Kasper Hjulmandin miehistö on ollut kaukana parhaastaan, kun takkiin on tullut Kazakstanilta vieraissa ja Sloveniaa vastaan oli reissussa tyytyminen tasapeliin. Miten käy Helsingissä?

Huuhkajat

@Huuhkajat
Eikö jokaisen perjantaiaamun kuuluisi tuntua enemmän tai vähemmän tältä? 😏

📷: Riku Laukkanen

#Huuhkajat #KAZFIN #EURO2024 #MeOlemmeSuomi

Suomi kohtasi Tanskan viimeksi maaliskuussa, kun karsinnat alkoivat. Tuolloin Huuhkajat taipui 3–1-vierastappioon Parkenilla, mutta esitys ei ollut huono. Rasmus Højlund iski ottelussa hattutempun ja Manchester Unitedin tuore hankinta on kuntoutunut parahiksi Tanskan mukaan myös tämänkertaiselle maaottelurupeamalle. Hjulmandilla on kuitenkin hyökkääjäosastolle tunkua reilusti, kun Højlundin lisäksi huippuvireiselle Windille pitäisi pelipaikkaa löytää. Jää nähtäväksi, miten tämä tapahtuu, vai aloittaako jompi kumpi kenties San Marino -ottelun tavoin vaihdossa.

Selvää on, että Suomelle tästä tulee puolustavampi kamppailu. Alakerta on kuitenkin iskussa ja pallollinen pelaaminen parantunut karsintojen edetessä. Erityisen hyvä Huuhkajat on ollut Olympiastadionilla. Aivan varmasti myös sinivalkopaidoille aukeaa maalintekomahdollisuuksia ottelun edetessä ja jo vierasmatsi Tanskaa vastaan oli hyvää vääntämistä, mitä loppunumerot hieman vääristävät. Pelivalinnaksi sunnuntaille napsitaan molemmat joukkueet tekevät maalin -kohde.

Nappaa 25€ ilmaisveto Huuhkajien matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon EM-karsintamatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.