ma 20.05. klo 21:20

Suomi - Tanska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leijonat ahtaalla! Jympyttääkö Jukka Jalosen joukkue pakkovoiton Tanskaa vastaan jatkopelien lähestyessä?

Suomi on järjestänyt MM-kisoissa itsensä kiinnostavaan asemaan ennen kahta viimeistä alkulohkokoitostaan. Perättäiset tappiot Itävaltaa ja Kanadaa vastaan tarkoittavat, että Leijonien on pakko voittaa Tanska varmistaakseen jatkopaikkansa. Parhaassakin tapauksessa joukkue sijoittunee lohkoneloseksi, mikä tarkoittanee puolivälieräkoitosta rakasta länsinaapuria vastaan.

*Jopa huntilla helppoa! Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta peräti viisi 20€ ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Jukka Jalosen viimeisistä kisoista Leijonien peräsimessä on tulossa hyvää vauhtia pannukakku. Toki yksi peli voi näissä kekkereissä muuttaa kaiken, mutta juuri nyt ei näytä erityisen valoisalta. Kahden maalin johtoasemaan pääsy Kanadaa vastaan tuli edellisessä ottelussa hieman pyytämättä ja yllättäen, mutta sitä seurannut luokaton johtoaseman puolustaminen, etanointi ja peruuttelu olivat sangen järkyttävää katseltavaa. Ennen Kanada-tappiota Suomea kurmuutti Itävalta.

Tanska-ottelusta Leijonien on syytä ottaa kolme pistettä. Viimeisellä alkulohkokierroksella vastassa on erittäin kovalla tulosyksiköllä liikenteessä oleva vauhdikas Sveitsi. Sana vauhdikas itsessään kertoo, että ongelmia sinivalkopaidoille on luvassa. Ei ole väärin todeta, että Tanskaa vastaan Leijonat kisaa pudotuspelipaikastaan.

Vastustajan turnaus on sujunut pahasti alle odotusten, kun ainoa voitto – ja sekin hikisesti – on tullut Iso-Britanniaa vastaan. Lauantaina joukkue otti 8-0-numeroin takkiin Sveitsiltä ja muissa matseissa vahvempia ovat olleet sekä Kanada, Tšekki että jopa piskuinen Norja. Tanskan pelitapa ei hirveästi eroa Leijonien vastaavasta, mutta joukkueessa ei riitä samanlaista laatua neljälle akselille. Toisaalta kärkikorissa pelaa Euroopan parhaiden sarjojen laatuyksilöitä, aivan kuten Suomella.

Lähtökohtaisesti Tanskan pitäisi olla vaativampi vastustaja kuin Itävalta ja fyysisyyttä se tarjoaa varmasti. Suomen on oltava valmiina vastaamaan kaksinkamppailu- ja taklauspelaamisessa, joiden avulla Itävalta osaltaan onnistui Leijonia kyykyttämään. Harri Säteri ei Kanadaa vastaan vakuuttanut, joten maalivahdin vaihto lienee mahdollisuuksien rajoissa. Olisiko aika kaivaa jokerikorttina ja herätyksenä kovan kauden MoDossa rykäissyt Lassi Lehtinen esille?

Uhmapelaajat uskoo, että Suomi jympyttää Tanskaa vastaan rutiinivoiton. Ilotulitusta on turha odottaa, koska Leijonien turnauksen jatko on tästä matsista kiinni. Sopii odottaa, että Suomi karsii riskit minimiin ja luottaa syvyyteensä. Kaiken järjen mukaan voiton pitäisi irrota rutiininomaisesti, mutta se jää nähtäväksi. Pelivalinnaksi maistuu alle 4,5 maalia -kohde.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – alle 4,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.