ti 23.05. klo 20:20

Suomi - Tanska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kasvattaako Leijonat taas itseluottamustaan? Betsaa UP:n kohdetta ja voita 86€ ilman riskiä!

Leijonat päättää alkulohkovaiheensa tiistaina, kun vastassa on selvästi heikompi Tanska. Kovissa peleissä Suomi-poika ei ole järin loistava ollut, mutta nimenomaan heikommat vastustajat ovat jääneet jalkoihin. On myös tärkeää huomioida, että Tanska ei tule otteluun tuoreella jalalla. Suomella on viimeisessä alkulohko-ottelussaan massiivisen materiaaliedun lisäksi myös valtaisa lepoetu, sillä se on huilannut peräti kaksi päivää.

Tanska on kuin onkin onnistunut voittamaan sekä Ranskan että Itävallan, mutta siihen se jää. Muissa otteluissa juuttilaumalle ei ole ollut mitään tarjolla. Saksa teki peräti kuusi maalia Tanskan verkkoon viime viikolla ja Yhdysvallat voitti pelkällä peruspelillä punavalkopaidat puhtaasti maalein 3–0. Tanska ei ole liikenteessä parhaalla mahdollisella materiaalillaan – ei läheskään ja lisäksi Suomi saa todella ison edun kahdesta välipäivästään. Kapeamateriaalinen vastustaja, jonka tehot ja valtaosa peliajasta keskittyvät alle puolelle ryhmästä, pelaa perättäisenä päivänä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Leijonat.fi

@leijonat
Onnea Jukka!

Jyväskylän yliopiston verkkopalvelu:
jyu.fi/fi/ajankohtais…

Leijonien verkkopalvelu:
leijonat.fi/index.php/maaj…

#JYUnique #kunnioitus #Leijonat

Kuva: Petteri Kivimäki

Esimerkiksi Leijonien viimeistä edellinen kamppailu, jossa se murjoi Unkarin peräti maalein 7–1, oli vastustajalle hieman samankaltainen tilanne. Unkari sai yhden hyvän maalipaikan ja iski — Leijonilla puolestaan oli yli 20 tonttia onnistumiseen. Itävalta-ottelu oli niin ikään kelvollinen esitys Suomelta, mutta rutiininomaiset 3–1-numerot nähtiin matsin jälkeen jumbotronilla.

Vihjeen tarkoitus ei suinkaan ole ehdotella, että Tanska olisi vajonnut Unkarin tasolle. Tosiasiassa tanskalaismateriaali on tässä turnauksessa heikommasta päästä ja Uhmapelaajat uskoo vakaasti Suomen järjestävän kunnon murskajaiset. Väsyneelle vastustajalle on tarjolla alusta alkaen lähinnä selviytymistaistelua omassa alakerrassaan, joten lapulle maistuu vallan mainiosti Suomen avauserän voitto.

Paina 50€ veto täysin ilman riskiä – voit voittaa jopa 86€!

LSBet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden lyödä 50€ arvoisen vedon täysin ilman riskiä! Tämä tervetulotarjous on mallia hurja, eikä sitä kannata jättää käyttämättä. Tsekkaa siis alta ohjeet ja paina monsteriluokan betsi sisään ilman riskiä tappiosta.

Toimi näin:

  • Siirry LSbetille tästä
  • Avaa pelitili ja talleta 50€
  • Käy livechatissa ja huikkaa bonuskoodi: RF50
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta 1X2 (first period) – Suomi kertoimella 1,73.
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 86,5€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 50€ panos palautetaan pelitilillesi.

Harvoin, jos koskaan, tulee vastaan 50€ arvoisia riskittömiä vetoja. Tämä kannattaakin käyttää kokonaan, jotta saat maksimihyödyn irti tarjouksesta!

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.