la 11.11. klo 17:00

Suomi - Tshekki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomelta vakuuttava alku – Ruotsin murskannut Tshekki ei kuitenkaan ole mikään helppo suupala!

Karjala-turnauksen parissa jatketaan jälleen lauantaina ja päivän jälkimmäisessä kohtaamisessa Suomi isännöi Tshekkiä Nokia Arenalla. Kotiedusta on plussaa annettava ja Suomi lähtee matsiin suosikkina, mutta Tshekki tuskin mikään helppo suupala tulee olemaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Suomi avasi turnauksen ottelulla Sveitsiä vastaan. Loppulukemiksi jäi lopulta 4-0, vaikka mistään ylijuoksusta ei varsinaisesti ollut kyse. Oman päädyn vahva tekeminen oli suuressa roolissa ja puolestaan Antti Suomela oli illan tähti viimeistelemällä kolme maalia. Erikoistilannepelaamisesta ei vielä sen suurempaa näyttöä saatu, sillä Suomi joutui vain kerran alivoimalle eikä ylivoimia ollut yhtään tarjolla. Tähän matsiin kannattaa pitää silmällä maalivahtien peluutusta. Christian Heljanko pelasi Sveitsiä vastaan ja Ruotsi asettuu vastaan sunnuntaina, joten tämän matsin voisi alustavasti kaavailla Roope Taposelle.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Suomelta voitokas startti Karjala-turnauksessa kun Sveitsi kaatuu 4-0-lukemin Nokia-areenalla! đź’Ş

Ohessa ottelun maalikooste.

#leijonat

Tshekki puolestaan kohtasi avausmatsissa Ruotsin ja altavastaajan asemasta huolimatta se laittoi melkoisen myllytyksen käyntiin. Jo ensimmäiseen 15 minuuttiin Tshekki takoi 0-4 lukemat taululle ja SHL:ssä loistavia otteita esittänyt Carl Lindbom sai siirtyä pois Ruotsin maalilta. Lopulta matsi päättyi lukemin 2-5 ja Tshekin kannalta ehdottomasti positiivista oli se, että tulivoimaa löytyi laajalta rintamalta ja jokaisesta maalista vastasi eri pelaaja. Ilveksestä tuttu Jakub Malek nähtiin maalilla Ruotsia vastaan ja toisena vaihtoehtona löytyy Plzenin riveissä torjuva Dominik Pavlat.

Suomen avausmatsi oli tuloksellisesti vakuuttava, mutta myös Tshekki näytti kyntensä ja edes kotiedun turvin Uhmapelaajat ei saa Suomea niin selväksi suosikiksi mitä markkina tarjoaa. Pieni betsi napataan Tshekin lopulliselle voitolle(ML). Kumpikin joukkue viimeisteli hyvin avausottelussa, mutta ei tästä matsista mitään maalijuhlaa kuitenkaan kannata odottaa ja molemmat myös todisti sen, että oma pääty pysyy hyvin kasassa. Suomen kohdalla Taposen mahdollista peluutusta voi kuitenkin pitää pienenä kysymysmerkkinä, sillä Liigan puolella hän ei ole tällä kaudella vakuuttanut.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Tshekille(ML), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Tshekki” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 61,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.