UHMAPELAAJAT la 17.06. klo 20:10

Suomi - Viro

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kertoimet annettu ilman alaleukaa, ja päälle vielä ilmaisveto – kyllä kiitos!

Suomi pelaa vielä Kultaisen liigan viimeisen lohkopelin kotona Viroa vastaan. Kotipeli Tshekkiä vastaan oli odotetun vaikea, ja Uhmapelaajat nautiskeli hyvästä vieraskertoimesta keskiviikon pelissä. Viimeisessä ottelussa Veljeksillä ei ole panosta, sillä lohkovoitto tullaan ratkaisemaan juurikin Viron ja Tshekin kesken. Yksikin sarjapiste Tshekille Slovakiaa vastaan tulee riittämään lohkon voittoon ja Final Four -lopputurnauksen paikkaan.

Vihjeen lopussa on ohjeet, miten lunastat 25€ arvoisen ilmaisvedon!

Suomi jäi oikeastaan jokaisella osa-alueella tshekkien jalkoihin. Hakkuri Marek Sotolaa ei saatu kuriin missään vaiheessa, vaan mies dominoi peliä läpi ottelun. Veljekset eivät päässeet yhdessäkään erässä kunnolla matsaamaan erän ratkaisuista. Joonas Jokela ja Miro Leinonen olivat vaisun veljessarjan parhaat pelaajat. Joel Banks peluutti ottelun aikana kaikkia kolmeatoista Suomen pelaajaa.

FinnishVolleyball

@FinnVolleyBall
đź’ĄVELJEKSET VALMIINA VOITTAMAANđź’Ą

Huomenna koittaa Veljesten Kultaisen liigan kiehtova päätösottelu!🔥

Ottelu nähdään suorana lähetyksenä YLE TV2:ssa klo 20 alkaen.🎥

Kannustetaan vielä kerran liekki roihuksi!✨💪

#veljekset #lentopallo #EuroLeagueM

Viron alku lohkossa oli vaikea, sillä Suomi vei vierasottelun virolaisia vastaan selkeästi. Sen jälkeen on voitettu Slovakia kahdesti, ja Tshekki kotona – vieraissa tshekit ottivat ansaitun voiton. Joukkueen uusi päävalmentaja Alar Rikberg tuntuu saaneen kuvionsa iskostettua pelaajien mieliin, ja peli näyttää tällä hetkellä aina vain valmiimmalta. Veljekset saavat siis kovan vastuksen lauantaina.

Tämä peli pitää olla kolikonheittoa, tai Suomi ei voi ainakaan mainittava suosikki olla. Viro saa hyvää kerrointa, joten miksi jäädä penkkiin? Samalla voi lunastaa ilmaisvedon, ja elämä hymyilee!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.