EHT to 28.04. klo 18:30

Suomi - Tshekki

Leijonat aloittaa EHT:n vieraissa!

Leijonat on merkattu torstain otteluun Tshekkiä vastaan kotijoukkueeksi, mutta tämä on hieman harhaanjohtavaa infoa, sillä ottelu pelataan Tshekin maaperällä. Leiriryhmälle EHT-ottelut ovat tietenkin äärimmäisen tärkeitä katsastusmielessä, ja Jukka Jalonen tuleekin varmasti käyttämään ryhmäänsä laajalla rintamalla näissä otteluissa. Leirityksessä on tällä hetkellä 29 pelaajaa, joten kokoonpanot tulevat vaihtelemaan.

Leijonien ryhmitystä tullaan vielä täyttämään liigafinaalien jälkeen Tapparasta ja TPS:stä. Myös rapakon takaa on toiveissa saada joitakin vahvistuksia. Uusia kasvoja ryhmässä ovat tuttu Marko Anttila, joka liittyi porukkaan Ilveksen pronssipelin jälkeen, sekä SKA:sta irti päässyt Mikko Lehtonen. Poissaolijoitakin on pari pikku loukkaantumisten takia. Muut pelurit tuskin kolhuja kaihtavat, sillä motivaatio ja kilpailu kisajoukkueeseen on todella kova.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Tshekin joukkueen penkin takana löytyy tällä kertaa tuttu mies: legendatason kiekkokonkari Kari Jalonen näyttää tällä kertaa osaamista turnausisäntien maajoukkueessa. Filip Pesan näytöt eivät tämän kauden turnauksissa hurmanneet, ja nyt on Jalosen vuoro näyttää, mihin joukkue pystyy hänen alaisuudessaan. Jalonen tuo varmasti ryhtiä ja kurinalaisuutta joukkueeseen, joka on sangen nimekäs ja mukana löytyy monia Liigassakin tällä kaudella vakuuttaneita kasvoja.

Aivan vierassuosikiksi Suomea ei tähän otteluun voi saada, sillä Tshekillä on parannuspotentiaalia melko kovastikin. Rakennusvaiheessa olevat joukkueet tuppaavat olemaan hieman vaikeasti ennustettavia, mutta otetaan ottelun lopulliseksi voittajaksi silti ihan hyvällä mielellä Tshekkiä – siinä määrin kertoimet ovat yllättävästi vinksallaan.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa