EHT la 11.02. klo 13:00

Suomi - Tšekki

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tšekki on kylvettänyt Leijonia huolella! Onko Kari Jalosen miehistö taas liikaa Suomelle?

Leijonat teki megaluokan nousun, kun se kaatoi Sveitsin turnauksen avausottelussa Zürichin areenassa. Nyt Suomi on matkustanut turnauksen isäntämaahan Ruotsiin, jossa vastassa on lauantain päiväkamppailussa Tšekki. Sinivalkopaidat pelaavat suomalaisvalmennuksessa erinomaisia tuloksia saanutta ryhmää vastaan Malmössä.

Tšekki kaatoi Beijer Hockey Gamesin ensimmäisessä ottelussaan turnauksen isäntämaan Ruotsin 2–1-jatkoaikavoitolla niin ikään Malmössä. Jo ennen tätä turnausta EHT:llä on voinut panna merkille kasvun, jota ryhmässä on tapahtunut Kari Jalosen alaisuudessa. Tietysti viime kevään MM-kisojen pronssikaan ei ollut sattumaa – Tšekki on oikealla tiellä ja iso kiitos siitä kuuluu suomaisvalmennukselle. Käynnistyneessä turnauksessa joukkue operoi vahvalla materiaalilla, joka koostuu tutusta kärkikalustosta ja kauden vahvimmista onnistujista.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Suomi teki turnauksen alusta itselleen todella hankalan ja ajoittain Sveitsi näytti jo menevän menojaan, mutta Leijonat tuli kuin tulikin tasoihin oltuaan jo pariin otteeseen häviöllä kolmella maalilla. Lopulta Ahti Oksasen osuma voittolaukauskilpailussa riitti voittoon. Hieno nousu, mutta ilman Jukka Jalosta liikenteessä oleva Leijonat ei todellakaan vakuuttanut. Aiemmin tällä kaudella nimenomaan Kari Jalosen luotsaama vastustaja on ottanut sinivalkopaidoista ison niskalenkin.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
SUOMI KUKISTAA SVEITSIN!

Rankkareille asti venynyt Leijonien turnauksen avausottelu päättyy kuitenkin Ahti Oksasen osumaan ja Leijonien voittoon!

Karjala-turnauksessa Tšekki voitti Suomen murskaavasti lukemin 2–5 ja osana Sveitsin turnausta Helsingissä pelatussa kamppailussa Simon Hrubec pelasi huippuottelun, eikä Suomi ei löytänyt tehojaan ja hävisi 2–3-numeroin. Jälleen kerran maalivahtikaksikko on tšekkiläisittäin huippuluokkaa. Extraligan parhaimmistoon tällä kaudella kuulunut Ales Stezka piti Ruotsia pilkkanaan avausottelussa ja parivaljakon Petr Kvaca, joka pelaa niin ikään huippukautta kotimaassaan.

Tšekille tarjotaan käsittämätöntä kerrointa suhteessa siihen, että se on kylvettänyt Leijonia läpi kauden. Pelivalinnaksi maistuu Galaksinon tarjoama lopullinen voitto Tšekille – kun betsaat kohdetta, saat ilmaisvedon kaupan päälle alla olevilla ohjeilla.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Tšekki), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – Tšekki 25€ panoksella ja voit voittaa 59€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.