EHT la 13.11. klo 18:00

Suomi - Tšekki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leijonat oli kypsää kamaa avauksessaan – jatkuuko turnaus voitokaasti myös kädetöntä Tšekkiä vastaan?

Suomi kohtaa toisessa kamppailussaan Karjala-turnauksessa Tšekin. Lauantai-iltana pelattava ottelu on Leijonille kovempi testi kuin Venäjän nuorta ja aikuisten peleissä kypsymätöntä joukkuetta vastaan käyty avaustaistelu. Vierailija hävisi avauskamppailussaan Linköpingissä Ruotsille selkein numeroin ja se on haastajana liikenteessä myös Helsingissä.

Leijonat vakuutti avausottelussaan, vaikka se olisikin voinut viimeistellä nähtyäkin tehokkaammin maalipaikoistaan. Lopulta Suomi voitti jalkoihin jääneen Venäjän puhtaasti 3–0-numeroin, eikä yhtään huonosti pelannutta pelaajaa pystynyt suorilta osoittamaan sinivalkopaitojen osalta taistelun tauottua.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Suomen seuraava haaste on avausottelua hivenen kovempi, mutta selvän ennakkosuosikin asema säilyy. Ruotsi kaatoi Tšekin Linköpingissä keskiviikkona 4–1-numeroin, eikä ottelusta jäänyt vieraiden näkökulmasta juurikaan kerrottavaa. Filip Pešánin luotsaaman ryhmän keskimääräinen taitotaso on selvästi alhaisempi kuin Leijonilla, eikä sen roolituskaan onnistu erityisen hyvin. Mukana nähdään peräti kolme pelaajaa Liigasta, kun JYP-puolustaja Jan Šcotka sekä Pelicansin hyökkääjät Jiri Smejkal ja Lukáš Jašek ovat mukana joukkueessa.

Leijonien jatkaessa siitä, mihin se Venäjä-ottelussa jäi, on vieraille tarjolla todella kylmää kyytiä. Jopa Suomen erikoistilannepelaaminen vakuutti ja maalilla Jussi Olkinuora oli vahvassa vedossa. Nähtäväksi jää, onko tolppien välissä lauantaina Metallurg Magnitogorsk -maalivahti, vai SaiPan veräjänvartija Niclas Westerholm. Oli miten oli, Uhmapelaajat luottaa vakuuttavan avauskamppailun jälkeen Leijoniin. Pelivalinnaksi nostetaan Suomen voitto vähintään kahdella maalilla (Leijonat -1,5).