Jääkiekon MM ti 24.05. klo 20:20

Suomi - Tšekki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Näiden faktojen takia Leijonat jyrää Kari Jalosen Tšekin ylitse – nauti huippukertoimesta vielä kun voit!

Suomi yrittää sinetöidä alkulohkovoittonsa vahvaa Tšekkiä vastaan, joka kaatoi USA:n maanantaina alkuillan matsissa. Leijonilla on selvä lepoetu puolellaan, minkä lisäksi vastustajalla on ollut turnauksessa huomattavasti suurempia ongelmia. Vastapuoli tuntee sinivalkoiset erinomaisesti, mutta samaa voi sanoa kisaisännän tšekkiläistuntemuksesta.

Joukkueet kohtasivat turnaukseen valmistavissa otteluissa pari kertaa ja voitot tasattiin, mutta siitä on ehditty pitkälle. Molemmat joukkueet ovat saaneet täsmävahvistuksia – Suomen miehistöön ovat saapuneet esimerkiksi Mikael Granlund sekä Miro Heiskanen, kun Tšekin sotisopaan sonnustautuu muiden muassa tulivoimainen Boston Bruins -hyökkääjä David Pastrnak.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Leijonat

@leijonat
Voitolla yöhön! Suomi voittaa Itävallan 3-0, osaako kukaan enää edes laskea kuinka kauan Jussi Olkinuora on pitäny maalinsa puhtaana?! #Leijonat #MMkisat #mmkisat2022 #IIHFworlds #IIHFWorlds2022

Kari Jalonen luotsaa Tšekkiä ja suomalainen konkarivalmentaja tuntee Leijonien pelitavan kuin omat taskunsa. Suomelle tuleva vastustaja on ehdottomasti varteenotettava haaste, mutta myös Jukka Jalonen kisaisännän päässä tietää, mitä tuleman pitää. Taktillisesti edessä on äärimmäisen kiinnostava taistelu suhteessa lähtökohtiin. Suomi on pelannut niin ylivoimalla kuin alivoimalla erinomaisesti tässä turnauksessa, joten siinä on joukkueelle selvä valttikortti. Lisäksi maalivahtipelaamissa Leijonilla on myös pieni etu aiempien esitysten pohjalta.

Enemmän vaikeuksia tässä turnauksessa on ollut K. Jalosen miehistöllä, joka on kontannut Itävaltaa vastaan voittolaukauksilla sekä Ruotsia vastaan varsinaisella peliajalla. Lisäksi Suomella on viimeisessä alkulohkokamppailussa selvä etu lepovuorosta, joka on kestänyt pari päivää – Tšekki voitti USA:n maanantaina niukasti maalein 0–1. Suomelle mylvivä Tampereen areenan yleisö on ollut kovaa valuuttaa ja Suomi on pitänyt maalinsa puhtaana parissa viimeisimmässä kamppailussa. Näillä kertoimilla kotivoittoon kelpaa vielä iskeä kiinni, mutta suunta on alaspäin – kannattaa siis olla todella nopea.

Toisena pelivalintana kiinnostaa ehdottomasti napata kiinni Heiskasen piste. Nyt saadaan loistava kerroin sille, että ylivomalla viivassa päivätyökseen tanssiva Dallas Stars -supertähti iskee vähintään yhden paunan. Vastuuta on luvassa runsaasti – myös erikoistilanteissa. On erittäin todennäköistä, että Heiskanen kirjauttaa pisteen, jos Suomi pääsee tehoille ylivoimalla. Etenkin suhteessa odotuksiin kerroin on poikkeuksellisen laadukas. Tee tili William Hillille tästä ja lyö kupongille Heiskasen pinna – tämän avulla saat myös ensitalletuksesi suuruisen ilmaisvedon, jonka voitot maksetaan käteisenä!

Näin saat kaiken irti TonyBetistä:

1. Avaa tili TonyBetille TÄSTÄ.
2. Talleta haluamasi summa.
3. Betsaa talletuksellasi 1X2 – Suomi kertoimella 1,86.
4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5).
5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti).

⭐️ Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille!