U20 MM-kisat 2022 ke 29.12. klo 21:00

Suomi - Tšekki

Nuorten Leijonien seuraava vastustaja kärsi yllätystappion Saksalle, mutta sitä ei voi aliarvioida

Ottelu on peruttu.

Nuoret Leijonat kohtaa seuraavassa koitoksessaan Tšekin, joka hävisi yllättäen Saksalle edellisessä ottelussaan. Vastustaja on paperilla tähän saakka kovin Suomen kohtaamista, mutta se ei ole vakuuttanut kisojen alkumetreillä. Sinivalkopaidat availivat maalihanojaan Itävaltaa vastaan maanantaina, mutta enemmänkin joukkue olisi voinut saada.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kokeneen Antti Pennasen luotsaama Nuoret Leijonat on aloittanut turnauksessa tuloksellisesti hyvin. Kaksi voitettua ottelua ja maaliero 10–2 on sellainen suoritus, mitä Suomelta odotettiinkin. Vaikka Itävalta-ottelu päättyi 7–1, tuhlasi joukkue melkoisen määrän huippuluokan maalipaikkoja. Tšekkiä vastaan niitä ei välttämättä ole luvassa yhtä paljoa, joten tehokkuutta kaivataan lisää.

Suomen paras kentällinen on tähän saakka ollut Samuel Heleniuksen johtama kolmosvitja, jossa pelaavat JYP-kolossin lisäksi tämän seurakaveri Brad Lambert sekä Kärpissä kovaa jälkeä tällä kaudella tehnyt Ville Koivunen. Täysin kyseisen kolmikon reppuselässä ei Suomi ole ollut, mutta ennen kovimpia vääntöjä voisi olla hyvä saada myös muille vielä lisää onnistumisia alle.

Tšekki hävisi Saksalle 2–1-lukemin jatkoajalla, mikä oli melkoinen yllätys. Toki Saksan vahvuudet nähtiin Suomeakin vastaan jo sunnuntaina, mutta tšekkiläisiä ei missään nimessä pidä tappiosta huolimatta aliarvioida. Avausottelussaan joukkue iski Kanadan verkkoon kolmesti, mutta taipui 3–6-lukemin avauserässä hankkimasta johtoasemastaan huolimatta.

Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan viisi maalia (alle 5,5). Tuleva taistelu on molemmille tärkeä, mikä näkyy varmasti kentällä ajoittain jopa varovaisuutena. Erityisesti Tšekki on tulisilla hiilillä hävittyään kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta Suomikaan ei ole lyönyt maalipaikoista limppua pussiin kiitettävällä tasolla. Molemmissa päissä on erinomaiset maalivahdit ja verrattain kokenut puolustus.

Ota Uhmapelaajien kohde kiinni markkinoiden kovimmalla kertoimella Betsafella! Avaa pelitili ja saat yhden kovimmista tervetulotarjouksista käyttöön. Tsekkaa myös vedonvälittäjän muut huippukertoimet nuorten MM-kisat -kohteisiin.

10 euroa pelirahaa