to 15.12. klo 18:30

Suomi - Tšekki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Suomen supertähdillä heti kutonen silmässä? Pelaa Leijonien voittoa ja saat 25€ ilmaisvedon!

Vihjeen lopussa on ohjeet, joita noudattamalla saat 25€ ilmaisvedon betsaamalla Suomelle.

Leijonat aloittaa Sveitsin EHT-turnauksen kotimaan kamaralla. Vastustajaksi Helsingin vanhaan jäähalliin saapuu Tšekki, jonka pelaajistossa on selvästi vähemmän muutoksia verrattuna kuukauden takaiseen Karjala-turnaukseen. Suomelle Karjala-turnaus oli tuloksellisesti heikko, mutta loppuviikon kekkereissä nähdään täysin uusi joukkue. Erittäin mielenkiintoisia pelaajia on nyt mukana enemmän myös Sveitsin sekä Ruotsin sarjoista, joten yksilötaidosta homma ei ainakaan jää kiinni.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Yksi huippukiinnostavista nimistä Leijonat-paidassa on viime kaudella NHL-ympyröitä haistellut ja tällä kaudella EHC Klotenissa kiekkoileva Arttu Ruotsalainen, joka muistetaan esimerkiksi viimeistä edellisistä MM-kisoista. Turnauksen järjestäjämaan eli Sveitsin kansallisesta sarjasta on sentteritaiturin lisäksi tukku muitakin huippupelaajia. Hyökkäyspäähän on nimetty esimerkiksi Klotenissa niin ikään pelaava Miro Aaltonen, Luganon Markus Granlund, Genève-Servetten riveissä pelaava Teemu Hartikainen sekä Fribourg-Gottéronia edustava Janne Kuokkanen.

Sveitsin liigan lisäksi myös SHL:stä on mukavasti tähtiloistoa leijonapaidassa. Esimerkiksi puolustajat Elmeri Eronen, Tony Sund ja Dallas Starsista tuttu Julius Honka ovat mukana tässä turnauksessa. Maalivahtiosastolla pelaa niin ikään länsinaapurissa leipänsä tätä nykyä tekevä Emil Larmi. Liigasta on edelleen mukana 11 pelaajaa, mutta tällä kertaa pelaajisto jakautuu selvästi tasaisemmin ja entistä enemmän ulkomailla pelaavia tähtiä on kehissä. Kotimaan kentiltä tutuista pelaajista miesten A-maajoukkueessa debyyttinsä saavat Kärpät-puolustaja Topi Niemelä sekä Ilveksen hyökkääjät Joona Ikonen ja Tommi Tikka.

Kun katsotaan Tšekin joukkuetta, on vaihdantaa huomattavasti vähemmän. Tietysti myös tarjonta on hieman heikompi Suomeen verrattuna, mutta Kari Jalonen on jälleen valinnut tutut luottopelaajansa mukaan. Kärkikorin hyökkääjistä esimerkiksi Filip Chlapík, Hynek Zohorona sekä Michael Špaček ovat jälleen mukana. Alakerrassa Karjala-turnauksessa esiintyneistä miehistä jatkavat muun muassa Tomas Dvorak, Jan Kostalek sekä David Sklenička. Aivan hiljattain tiedotettiin myös poisjäännistä, joka nosti Ilves-maalivahdin Marek Langhamerin jälleen EHT-joukkueen mukaan.

Tšekki on aina varteenotettava haastaja, mutta tällä kertaa se myös sellaiseksi jää. Tässä Leijonat-joukkueessa on selvästi enemmän yksilötaitoa kuukauden takaiseen verrattuna ja nyt mukana ovat myös todelliset huippunimet. Jukka Jalonen on tehnyt päivityksen kokeilevammasta voittavaan miehistöön ja se kantaa hedelmää myös tuloksellisesti – Suomi on ehdottomasti ykkössuosikki Sveitsin turnauksen voittajaksi. Pelivalinnaksi Helsingissä pelattavaan kotiotteluun maistuu Leijonien voitto (1×2).

Pelaa Suomen voittoa ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin uusitulle Leijonat-miehistölle (1×2), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Suomi” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.