ti 26.12. klo 15:30

Suomi U20 - Kanada U20

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nuorten MM-kisat liikkeelle – pystyykö Suomi kaatamaan mestarisuosikkeihin kuuluvan Kanadan?

Tapaninpäivänä starttaa kiekkokauden kohokohta, kun nuorten MM-kisat isketään tulille. Kisat pelataan Ruotsissa ja Suomi kohtaa mestarisuosikkeihin kuuluvan Kanadan avauspäivän toisessa ottelussa. Turnaus tarjoaa kerta toisensa jälkeen viihdettä koko rahalla ja sitä samaa sopii odottaa myös nyt.

* NAPPAA EUROLLA NELJĂ„KYMPPIĂ„ PIKKULEIJONIEN VOITOSTA!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Suomi lähtee turnaukseen Lauri Mikkolan johdolla. Jalkeilla on varsin kilpailukykyinen nippu pelaajia, joista osa on pelannut jo tällä kaudella suuressa roolissa Liigan puolella. Hyökkäyksen kärkinimiä ovat muun muassa Ässien Lenni Hämeenaho, Ilveksen Jani Nyman ja vasta tulevassa draftissa varauskelpoinen Konsta Helenius. Myös pakisto on hyvällä mallilla, vaikka varsinaisia tähtinimiä ei löydy. Maalilla Kärppien Niklas Kokko lienee ykkösvahti ja TPS:n paidassa tällä kaudella torjunut Noa Vali on hyvä kakkosvaihtoehto. Tällä kaudella AHL:ssä tehot 8+11 viimeistellyt Joakim Kemell ei ole joukkueen mukana.

Leijonat.fi

@leijonat
Nuorten Leijonien MM-joukkue julkistettu: leijonat.fi/maajoukkueet/u…

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat pelataan Ruotsin Göteborgissa 26.12.2023–5.1.2024.

Nuorten Leijonien sivut: leijonat.fi/maajoukkueet/u…

#NuoretLeijonat #U20fi #Leijonat

Kanadan kohdalla ei kenties aivan niin kovaa hypetystä ole mitä aikaisempina vuosina, sillä aivan kirkkaimmat tähdet ovat jo ottaneet paikkansa NHL:stä. Joukkueesta löytyy kuitenkin iso liuta kärkikierrosten varauksia ja Macklin Celebriniä povataan tulevan draftin ykkösvaraukseksi. Useampikin pelaaja kolkuttelee jo tarunhohtoisen ovia, mutta ennen kaikkea Boston Bruinsissa alkukaudesta hyvin tehoja iskenyt Matthew Poitras on yksi turnauksen kärkinimistä. Maalivahtiosasto on hieman arvoitus, mutta todennäköisesti ykkösvahdin roolin nappaa Halifax Mooseheadsissa torjuva Mathis Rousseau.

Boston Bruins

@NHLBruins
The #NHLBruins have assigned Matt Poitras to Team Canada for the upcoming 2024 IIHF #WorldJuniors Tournament in Sweden.

Good luck, Potsy!!

đź“°: bit.ly/3RMJggF

Uhmapelaajien osalta turnauksen ensimmäinen veto lähdetään hakemaan runsasmaalisuuden kautta yli 5,5 linjalla. Vuodesta toiseen tämän turnauksen valttikortteihin kuuluu vauhdikas ja viihdyttävä lätkä, jossa peli ei ole aina täydellisesti organisoitua. Hyökkäyssuuntaan Kanadalta löytyy tuttuun tyyliin runsaasti taitoa ja myös Suomella on maalintekovoimaa useampaan ketjun sekä ylivoimalle.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Suomi U20-Kanada U20 yli 5,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.