ke 27.12. klo 15:30

Suomi U20 - Saksa U20

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomelta odotetun vaikea alku – avautuuko voittotili heikolla nipulla liikenteessä olevaa Saksaa vastaan?

Nuorten MM-kisat iskettiin tulille tiistaina ja Suomi lähtee keskiviikkona pelaamaan jo turnauksen toista ottelua. Vastaan asettuu Saksa, jolle kyseessä on kisa-avaus. Saksa on viime vuosina ollut pienoisessa yllättäjän roolissa, mutta näissä kisoissa odotukset on matalalla ja rasituksesta huolimatta Suomen pitäisi viedä matsi mennen tullen.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Suomi kohtasi avausottelussa tänäkin vuonna mestarisuosikkeihin kuuluvan Kanadan. Suomella oli omat hetkensä, mutta kokonaisuudessa Kanada oli kaksikosta selvästi vahvempi ja vei lopulta voiton ansaitusti lukemin 2-5. Varsinkin avauserässä Suomen ykköshahmo oli maalivahti Niklas Kokko, joka nappasi useamman loistavan torjunnan. Kokko tulee varmastikin hoitamaan ykkösvahdin virkaa myös jatkossa, mutta tuleva ottelu lienee Noa Valin heiniä.

Mathis Rousseau with an early candidate for save of the tournament!

#WorldJuniors

Saksan leirissä on totuttu näkemään menneinä vuosina jopa aivan huipputason yksilöitä, mutta tänä vuonna luvassa on todella vaikea reissu. Julian Lutzilla, Norwin Panochalla ja Kevin Bickerillä on NHL-varaus alla, mutta muuten nimilista on varsin kapea eikä varsinaisia tähtilupauksia löydy joukosta. Puolustus on alustavasti heikko, mikä ei tietenkään lupaa hyvää, sillä todennäköisesti Saksa tulee viettämään suuren osan kisoista omalla alueella. Maalivahdeista Simon Wolf lienee ykkösvaihtoehto – hänen on oltava parhaimmillaan, tai muuten Saksan on turha haaveilla minkäänlaisesta menestyksestä.

Päivän pelivalinnaksi napataan maltillisella panoksella Suomen voittoa -3,5 maalin tasoituksella. Esitys Kanadaa vastaan oli heikko, mutta nyt vastustaja on täysin eri luokkaa ja Suomen pitäisi päästä viettämään huomattavasti enemmän aikaa hyökkäysalueella. Saksalla myöskään valmistava ottelut ei pahemmin kehuja kerännyt, vaikkakin se pystyi laittamaan tuloksellisesti Slovakian ahtaalle.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Suomi U20 -3,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Suomi U20 -3,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.