UHMAPELAAJAT ma 26.12. klo 18:00

Suomi U20 - Sveitsi U20

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nuorten Leijonien alakerta on turnauksen kovin! Tylsyttääkö se ohuen Sveitsin pyristelyt avausmatsissa?

Suomen alle 20-vuotiaiden urakka Kanadassa käynnistyy tapaninpäivänä. Paljon on tapahtunut sitten viime kesälle siirrettyjen edellisten kekkereiden, kun päävalmentaja vaihtui, pelaajia jäi yli-ikäiseksi ja uusia kasvoja on ajettu sisään nimenomaan U20-joukkueeseen. Porukka tuntee kuitenkin toisensa erinomaisesti ja on pelannut isoilta osin yhdessä myös alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa. Avausvastustajan Sveitsin kärkikorissa riittää taitoa, mutta Nuorten Leijonien puolustus on turnauksen kovin.

Koko Suomen alakerta on valittu Liigasta, jossa nuorukaiset ovat päässeet pelaamaan pääasiassa vastuullisissa rooleissa miesten pelejä. Kovuutta ei Suomen alakerrasta puutu, mutta myös kiekollista taitoa riittää. Esimerkiksi Ässien Aleksi Heimosalmi, Pelicansin Topias Vilén sekä HIFK:n Otto Salin ovat olleet syyskaudella tärkeissä rooleissa joukkueissaan.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Hyökkäyspäässä Leijonilla on kaksi todella vahvaa kenttää. Vahvaa kautta pelaavalta Jukurien Niko Huuhtaselta odotetaan tulosta, kuten myös JYPin Joakim Kemelliltä sekä Kärppien Ville Koivuselta. Pieni jokerikortti on Winnipeg Jetsin organisaatiossa pelaava Brad Lambert. Tehopotentiaalia ja monipuolisuutta Nuorilla Leijonilla riittää myös näissä kisoissa eikä homma siitä jää kiinni. Itse asiassa uuden valmentajan Tomi Lämsän joukkueen voisi nähdä kokonaisvaltaisimpana näissä kisoissa.

Leijonat

@leijonat
Nuorten Leijonien MM-kapteenisto:

C: Oliver Kapanen
A: Aleksi Heimosalmi
A: Ville Koivunen

#U20fi #NuoretLeijonat #WorldJuniors #Leijonat

Sveitsi on avausottelussa selvä haastaja, joka toki onnistui valmistavissa otteluissa mukavasti voittamalla Tšekin sekä Ruotsin. Ykköskentällisen kanssa Leijonat saa olla erityisen tarkkana. Lorenzo Canonican johtaman kentällisen laidoilla hyökkäävät nopeajalkaiset Louis Robin sekä Attilio Biasca. Syvyyttä joukkueessa ei varsinaisesti tehokkaan kärkikentällisen taustalta löydy.

On selvää, että kivikovaa Nuorten Leijonien puolustusta vastaan junnusarjoissa painivat sveitsiläiset ovat lopulta kevyttä tavaraa. Suomella on heittää maalille joko Aku Koskenvuo, Jani Lampinen tai Niklas Kokko. Kaikki edellä mainituista ovat todella lahjakkaita torjujia ja maailman kärkeä ikäluokissaan – todennäköisesti valinta Sveitsiä vastaan kohdistuu jompaan kumpaan ensin mainituista. Pelivalinnaksi maistuu, että Sveitsi tekee korkeintaan yhden maalin (Sveitsi yhteensä – alle 1,5).

Heitä betsi UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Away Totals – Switzerland maalimäärä alle 1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Away Totals – Switzerland alle 1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 52,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.