UHMAPELAAJAT ti 07.06. klo 16:00

Suomi U21 - Azerbaidžan U21

Siirtyvätkö Suomen nuorten huipputehot vieraskentiltä Helsinkiin?

Suomi lähtee seuraavaan alle 21-vuotiaiden EM-karsintamatsiin ylivoimaisena ennakkosuosikkina, kun vastassa on Azerbaidžan. Joukueella on tähän saakka kasassa pisteitä yli puolet isäntiä vähemmän, eikä voitto Virosta juuri lohduta. Kylmää kyytiä on tiedossa hienon Itävalta-voiton jälkeen sinivalkoisilta.

Suomi kaatoi edellisessä matsissaan vieraissa todella jännittävien vaiheiden jälkeen Itävallan. Voittomaalin iski rangaistuspilkulta Julius Tauriainen. Osuma oli FC Wild -kasvatille ensimmäinen karsinnoissa. Freiburgin organisaatiossa palloilevan 21-vuotiaan lisäksi onnistuivat Daniel Håkans sekä Naatan Skyttä, jotka edustavat niin ikään joukkueen vanhempaa osastoa. Edellisellä maaottelutauolla Suomi mätti niin ikään kolme vierasmaalia, kun se kaatoi Kroatian vieraissa samoilla 2–3-lukemilla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Azerbaidžan ei pysty tosissaan taistelemaan Suomen laatua vastaan ja siitä odotetaan melko täydellistä vastaantulijaa. Ensimmäinen keskinäinen kamppailu päättyi hieman yllättäen 1–1-tasuriin, mutta siitä Suomen nuorukaiset ovat menneet ylöspäin. Matsille on tässä turhaa antaa painoarvoa – se pelattiin viime lokakuussa ja sinivalkopaidat saavat nyt kaiken kukkuraksi ison kotiedun Bolt Arenalle. Illalla on A-maajoukkueen peli viereisellä Olympiastadionilla, joten katsojia on odoteltavissa jo iltapäivällä mukavasti paikalle.

Peli-idean pohjana on, että Suomi siirtää tehonsa kotikentälle. Loistavia vierasesityksiä on nyt nähty ja pitkästä aikaa joukkue pääsee isännän rooliin. Kohdevalintana Suomi yli 2,5 maalia toimii tässä hyvin. Parissa edellisessä on tullut hyvin tehoja ja onnistumisia laajalla rintamalla. Toki viisi karsintamaalia viimeistellyt Skyttä, Kai Meriluoto ja muut tutut nimet ovat merkittävinä vastuunkantajina isossa roolissa.

10 euroa pelirahaa