Huuhkajat pe 10.06. klo 18:00

Suomi U21 - Norja U21

Marssiiko Pikkuhuuhkajat Juha Malisen johdolla EM-kisoihin?

Pikkuhuuhkajat on lähellä EM-kisapaikkaa. Viimeinen karsintakamppailu pelataan Veritas Stadionilla perjantaina ja vastassa ottelussa on Norja. Ensimmäinen keskinäinen oli punapaitojen heiniä, mutta nyt kotietu on Suomen nuorukaisten puolella. Huippulupaukset ovat esittäneet tällä maaottelutauolla loistavia otteita ja napsineet kahdessa karsintakamppailussaan täydet kuusi pistettä, jotka ovat siivittäneet sen lohkokakkoseksi ainoastaan kolmen pisteen päähän kaikki matsinsa jo pelanneesta Kroatiasta.

Juha Malisen luotsaama Pikkuhuuhkajat-ryhmä nappasi edellisessä matsissaan huipputärkeän 3–0-voiton Azerbaidžania vastaan tiistaina. Nordsjaelland-tykki Oliver Antman, superlupaus Naatan Skyttä sekä vasta 17-vuotias Agon Sadiku onnistuivat kerran mieheen maalinteossa. Lisäksi Aston Villan organisaatiossa torjuva Viljami Sinisalo nappasi upean rangaistuspotkutorjunnan, joka sytytti joukkueen tulittamaan kaikki osumansa toisella jaksolla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Suomen peli-ilme on ollut tällä maaottelutauolla erinomainen ja onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Viimeistä edellisessä ottelussa irtosi upea 2–3-vierasvoitto Itävallan kustanuksella ja EM-kisapaikka on tällä hetkellä todella lähellä. Norja voitti Suomen ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa marraskuussa, mutta tuosta matsista on vierähtänyt aikaa ja etenkin suomalaisten suorittaminen on otti isoja askelia eteenpäin keväällä. Norja hävisi maaliskuussa Itävallalle vieraissa ja kesäkuussa se on pelannut vasta yhden karsintamatsin, jossa se sai kuin saikin kairattua Kroatialta kolme pinnaa vaikeiden vaiheiden jälkeen.

Suomi on ollut etenkin kotonaan valovoimainen ja tällä hetkellä itseluottamus on tapissa. Hyökkäyspäässä on ennennäkemätön määrä potentiaalia ja koko kollektiivi on todella vahva. Norja ei ole Kroatia-voitostaan huolimatta viime aikoina vakuuttanut ja sen pelituntumakin on hieman suomalaisia heikompi. Tasapeli ei vetoa -markkinassa saadaan kotivoitolle makoisa tuplapalautus, johon tarrataan kiinni.

10 euroa pelirahaa